Porozmawiam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Porozmawiam

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Porozmawiam

Witam Wszystkich,

Jestem 30-letnim typem samotnika i introwertyka - oczywiście nie jestem tu po to, by się żalić lub narzekać, ale pomimo, że jest to dla mnie coś normalnego, czy może po prostu coś do czego przywykłem, każdy odczuwa czasem potrzebę porozmawiania z kimś. Więc jeśli jest tu ktoś, kto również nie jest typem ekstrowertyka(oczywiście nie mam nic przeciwko, ale nie sądzę, by takie osoby miały takie potrzeby), czuje się samotnie, lub po prostu ma ochotę od czasu do czasu porozmawiać o czymkolwiek, o wszystkim i o niczym, to zapraszam smile

Pozdrawiam i wszystkiego dobrego życzę!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Porozmawiam

Jest wiele for tematycznych, gdzie możesz znaleźć bratnia duszę, co Cię interesuje? poszukaj np. na fb grupy w tym temacie i znajdziesz osoby do rozmowy smile

3

Oczywiście, aczkolwiek nie zawsze wspólne zainteresowania oznaczają znalezienie bratniej duszy - natomiast na pewno zwiększają na to szanse. Zdarza się jednak tak, że ludzie mogą się całkowicie od siebie różnić, a mogą być bratnimi duszami smile nie zmienia to oczywiście faktu, że masz rację, ale to miejsce - gdzie ludzie szukają kogoś do na przykład rozmowy - jest tak samo dobre jak każde inne.

Pozdrawiam smile

4

To ja się zgłaszam jako osoba chętna ;-)

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Porozmawiam

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024