Pierwsza praca po szkole - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Pierwsza praca po szkole

Witam wszystkich serdecznie.W tym roku skończyłam szkołę na kierunku technik elektroradiolog,aktualnie czekam na dyplom i kurs ochrony Radiologicznej.Po dostaniu dyplomu chciałabym pójść do pracy ale niestety w moim mieście nie ma zbyt dużo ogłoszeń.Czy mogłabym zanieść cv do szpitala I spytać czy nie szukają na to stanowisko kogoś pomimo,że takiego ogłoszenia nie ma czy raczej mnie nie przyjmą skoro nie ma rekrutacji?Dziękuję wszystkim za odpowiedź.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pierwsza praca po szkole
Patrycja2208 napisał/a:

Witam wszystkich serdecznie.W tym roku skończyłam szkołę na kierunku technik elektroradiolog,aktualnie czekam na dyplom i kurs ochrony Radiologicznej.Po dostaniu dyplomu chciałabym pójść do pracy ale niestety w moim mieście nie ma zbyt dużo ogłoszeń.Czy mogłabym zanieść cv do szpitala I spytać czy nie szukają na to stanowisko kogoś pomimo,że takiego ogłoszenia nie ma czy raczej mnie nie przyjmą skoro nie ma rekrutacji?Dziękuję wszystkim za odpowiedź.

Jak najbardziej możesz zanieść CV.  Może akurat zamierzają kogoś zatrudnić.

3

Ja też myślę że nie zaszkodzi zanieść. Może w tej chwili nie szukają, ale kto wie co się wydarzy za tydzień lub miesiąc...

4

Zwłaszcza teraz myślę, że możesz i że z każdym dniem Twoje szanse na zatrudnienie rosna

5

Na chwilę obecną lepiej CV wysłać mailem. Ze znacznikiem "potwierdzenie przeczytania". Rekrutacje są ale na chwilę obecną za dużo się dzieje aby ktoś się tym zajął, tzn "informacją o rekrutacji". Dobrze maila trzeba zatytułować aby odruchowo nie skasowali.

6

Anma napisał/a:

Zwłaszcza teraz myślę, że możesz i że z każdym dniem Twoje szanse na zatrudnienie rosna

Niestety nie dostałam jeszcze dyplomu,przez sytuację z wirusem nie mam nawet jak go odebrać. Kurs Ochrony Radiologicznej też na razie musi poczekać,bez tego mnie nie przyjmą.Tak to jest jak człowiek planuje a z planów nici:) Dziekuję bardzo za wskazówki mam nadzieję,że uda mi się zdobyć pracę jak najszybciej.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024