Uszanowanko Pańtwu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Uszanowanko Pańtwu

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1 Ostatnio edytowany przez illuminati_jews_reptilian (2019-12-22 19:33:49)

Temat: Uszanowanko Pańtwu

Mimo że mam tutaj konto od paru lat co mnie osobiście bardzo zdziwiło, to miałem czelność nawet się nie przedstawiać więc muszę to nadrobić. Ostatnio uznałem że może z wami lepiej się zapoznam, bo czemu nie? Chętnie poznam nowych ludzi.

Mam na imię Tomek, pochodzę z okolic Ostrołęki. Prywatnie bardzo lubię czytać o szeroko pojętej informatyce, próbować swoich sił w programowaniu i tworzeniu gier (Unity). Moim osobistym marzeniem jest wydanie gry, wg. 100% mojego pomysłu i która będzie miło wspominana i dobrze oceniana przez innych. Do tego jednak prowadzi długa droga, jako że w tym temacie bardzo mocno w siebie zwątpiłem.
Żeby jednak nie być aż takim nerdem, oprócz tego interesuję się bardzo różnymi gatunkami muzycznymi. Od heavy (Judas Priest), progresywnego metalu (Dream Theater), Jazz po elektronikę i parę innych by się jeszcze pewnie znalazło. Lubię ambitne filmy jak np. Stalker, Solaris Tarkovskiego. Ogólnie doceniam jeśli coś porusza temat nie ruszany przez innych, gdy coś jest oryginalne, niepowtarzalne, zmuszające do myślenia.
Nie mógłbym zakończyć tego postu bez wzmianki o moim upodobaniu do gier komputerowych. Graczem jestem odkąd pamiętam, najpierw pegazus, potem pc i tak zostało do dziś. Raz miałem epizod w gimnazjum że prawie bym nie zdał do następnej klasy przez moje uzależnienie do Diablo II i rozgrywek sieciowych, na szczęście z wiekiem się tego pozbyłem i już takich problemów nie miałem.
Gry są dla mnie medium jeszcze lepszym niż książki czy muzyka ponieważ w o wiele większym stopniu możemy zmieniać w nim świat, czuć konsekwencję czynów jak np. znana scena ze Spec Ops: The Line i użycia białego fosforu wobec niewinnych ludzi (nie mogę dodawać odnośników ale jest to łatwie do znalezienia na youtube).
W innych doceniam dystans wobec siebie, do życia i poczucie humoru, jako że nie jesteśmy przecież perfekcyjni to dlaczego się z tego nie śmiać. Życie ogólnie dla mnie jest kiepskim dowcipem, więc dlaczego mam je traktować poważnie? Nie mogę zapomnieć o otwartości którą doceniam nie mniej niż poprzednią rzecz. Nic mnie tak bardziej nie denerwuje u innych jak jakieś zacietrzewienie i zamykanie się na pewne idee, wiedzę, dążenie do samopoznania się.

Mam nadzieję że w telegraficznym skrócie przedstawiłem swoją osobowość i przyjemnie się czytało.

Cyngli napisał/a:

Witaj, Tomku ;-)

Uszanowanko

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Uszanowanko Pańtwu

Witaj, Tomku ;-)

3 Ostatnio edytowany przez illuminati_jews_reptilian (2019-12-28 00:52:25)

Odp: Uszanowanko Pańtwu

Chętnie poznam nowe osoby w prawdziwych spotkaniach, nie tylko przez internet. Nie chce mi się wierzyć że na tym forum nie ma tutaj nikogo z okolic Ostrołęki.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Uszanowanko Pańtwu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024