Zaproszenie na chrzciny. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Zaproszenie na chrzciny.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1 Ostatnio edytowany przez Olinka (2019-02-17 21:00:37)

Temat: Zaproszenie na chrzciny.

Cześć smile
Przeszukałam forum (może niedokładnie) i nie znalazłam nic o podobnej tematyce. Zresztą i tak byłaby już 'przeterminowana'. Stoję w obliczu wyzwania i szukam.... zaproszeń na chrzciny. Nie jest to sprawa prosta bo osoba która ich potrzebuje ma spore wymagania estetyczne. Nie chcę jej zawieść tym bardziej, że jestem winna przysługę. Nie zagłębiając się w szczegóły, znalazłam kilka stron internetowych oferujących sprzedaż zaproszeń. Zaproszenia z marketów czy okolicznych sklepików są dla mnie osobiście tandetne szukam czegoś na prawdę dobrego jakościowo i wizualnie. Co myślicie o tych zaproszeniach? [nieregulaminowy link] Wpadły mi w oko, ale pod wypływem emocji nie chcę zamawiać, dajcie znać co o nich myślicie. Kurcze są na prawdę ładne.

Edit.
Miałam otwartych kilka kart i teraz dopiero zobaczyłam, że napisałam post nie tam gdzie trzeba... Bardzo przepraszam hmm

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zaproszenie na chrzciny.

Biorąc pod uwagę, że wątek bez linka nie przedstawia żadnej wartości, proszę o wklejenie zdjęcia/zdjęć, oczywiście z podaniem źródła, w przeciwnym razie temat będziemy zmuszone zamknąć.
Tymczasem przynajmniej przenoszę go do właściwego działu.
Z pozdrowieniami, Olinka

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Zaproszenie na chrzciny.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024