Pośrednik w najmie z Wrocławia - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PRAWO , ODSZKODOWANIA , FINANSE , UBEZPIECZENIA » Pośrednik w najmie z Wrocławia

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1 Ostatnio edytowany przez Salomea2 (2018-01-14 20:44:40)

Temat: Pośrednik w najmie z Wrocławia

Witajcie poważny problem mianowicie poszukuję uczciwej firmy piośredniczacej w najmie mieszkania we Wrocławiu która byście firmę polecili. Znalazłam stronę wynajembezryzyka frima ma podobno 20 letnią tradycję ale właścicielem firmy jest pośrednik nieruchomości Mirosław Bereźnicki o którym znalazłam negatywne opinie na gowork.pl podobno masowo oszukuje najmujących choć nie wykluczam zmasowanego czarnego PRu. Wyczytałam iż wcześneij podobno sprzedawał sprzęt muzyczny i szybko zwinał się nie wiem jak to się ma do 20 latniej tradycji w pośrednictwie mieszkaniowym. Poszukuję uczciwej firmy która kompleksowo zajmujmie się sprawą najmu. Ponieważ sama nie mam czasu na dopilnowanie najmujących oraz ewentualne sądzenie się z nimi sprawę windykacji itp rzeczy.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pośrednik w najmie z Wrocławia

Takich firm jest bardzo wiele. Dlaczego jednak korzystasz z pośrednika?

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PRAWO , ODSZKODOWANIA , FINANSE , UBEZPIECZENIA » Pośrednik w najmie z Wrocławia

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024