Zastanawiające i niepokojące - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zastanawiające i niepokojące

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Zastanawiające i niepokojące

Szanowni użytkownicy,

jestem mężczyzną, mam 31 lat. Jestem z kobietą o 8 lat starszą. Ma ona dwójkę dzieci z innym facetem. Dzieci traktują mnie jak tatę.
3 lata temu się poznaliśmy. Ich tato a jej nadal mąż nie pomagał, jest w większości czasu po za granicą Polski, nie płacił ani na dzieci ani na rachunki, bił, pił alkohol, uzależnił się od hazardu. Pół roku płaciłem rachunki w jej mieszkaniu, pomagałem w opiece nad dziećmi. Zapewniała o miłości i wzięciu rozwodu sprawnie.
Nakrył nas a potem wyrzucił ją z dziećmi z domu. Byłem gotów wziąć ich do swojego małego mieszkania. Jednak osoba z jej rodziny nam pomogła i mieszkamy od roku w dużym mieszkaniu. Co się zadziało od roku? :

- na świeżo od przyłapania nas - pisała z nim codziennie, rozmawiała z nim codziennie, obiecała wsparcie do końca życia, pomagała mu
- mówiła komplementy
- nadal nie ma decyzji o rozwodzie, miał być dwa razy a nie ma go ani razu
- ciężko rozmawiać o pieniądzach, których jest co raz to mniej, a ona zarzuca mi, że ją kontroluję a wydaje za trzech, mimo, że nie mamy ich dużo
- kiedy tupnąłem nogą - na parę dni się uspokoiło i nadal to samo trwa - rozmowy są nadal tylko są ukrywane, pod moją nieobecność się odbywają, nic nie wiem o rozwodzie, nie chce mi dać praw do dzieci bo nie odbierze żadnych jemu, mało o czym decyduję.

2

Odp: Zastanawiające i niepokojące

Witam.

I czego oczekujesz pisząc tutaj?

3

Może zacznij od tego co jest w tym wszystkim dla ciebie takie zastanawiające i niepokojące.
Trafiła jelenia, który będzie utrzymywał całą jej gromadkę do czasu pojednania z nerwowym mężulkiem.
Raczej nie masz powodów do niepokoju, bo póki ten dzień nie nadejdzie, jesteś w miarę bezpieczny.
Na razie będzie w tajemnicy przed tobą z nim knuła, pewnie spotykała w sekrecie i wiesz co robiła. Także luz. 
Czy jeszcze coś jest dla ciebie zastanawiające i niepokojące?
Pozdrawiam.

4

Nie ma co sie oszukiwac. Wykorzystuje Cb. Nie uwolnila sie od niego bo nie chciala.
Nie rozumiem dlaczego ludzie zawsze usprawiedliwiaja zdrady miloscia. Wpierw rozwod a pozniej uklada sie z kims zycie.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zastanawiające i niepokojące

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024