Czy on coś do mnie czuje? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy on coś do mnie czuje?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Czy on coś do mnie czuje?

Mam bardzo dobrego kolegę. Jest nieśmiały, ale bardzo chciałby mieć dziewczynę. Jesteśmy w tej samej klasie w liceum. Czasami zdaje mi się, że daje jakieś subtelne aluzje. Nawet teraz nie jestem w stanie powtórzyć. Wiadomo, uśmiechy, żarty, ale także sytuacje, w których coś nie zostało do końca wyjaśnione, powiedziane. Często sobie w śmiechu dokuczamy, ale to nie ważne. Jesteśmy specyficzni, dziwni. Żartowaliśmy często sobie, że ze sobą spaliśmy i tym podobne sprawy. Błągam, nie osądzajcie. Mamy inne poczucie humoru. Ale w ostatnim czasie zaczął mówić, że do tego nie doszło.  Ale w sposób, jakby sugerował, że nie ma u mnie szans i żałował. Ostatnio ksiądz opowiadał o tym, że, np. on jako ksiądz może powiedzieć jakiejś dziewczynie, że ładnie dzisiaj wygląda i nie będzie to oznaczać, że jest w niej zakochany. Po chwili kolega powiedział do mnie: ,, XYZ, brzydko dzisiaj wyglądasz". Uznałam to wtedy jako żart i coś mu odpowiedziałam. Jakby troszkę się spłoszył, ale może mi się to teraz wydaje. Wcześniej wspomniał mi tego dnia, że ta szkoła zmienia mnie na lepsze i wiecie... To było w taki sposób, że włączyła się ta kobieca intuicja, jeżeli istnieje. Za dwa dni wracam po tej majówce do szkoły i teraz nagle przypomniało mi się o tym. Zdałam sobie sprawę, że on nie jest mi wcale taki obojętny, jak uważałam. Teraz nie warto tego tematu sprzed tygodnia rozgrzebywać. Może tego nie pamiętać, bo nic nie miał na myśli, a to mi zaczęły hormony działać, czy coś. To miało jakieś znaczenie? Wrócić do tego tematu? Czy może lepiej jakoś na świeżo mu to powiedzieć. Nawet, jeżeli to nic nie znaczyło, nie chcę by teraz był tylko kolegą. Co mam robić?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy on coś do mnie czuje?

To uprawialiście sex czy nie?

3

Odp: Czy on coś do mnie czuje?

ja bym go zapytała czemu ostatnio zmienił sposób rozmów z Tobą. Może Jego odpowiedź ułatwi Ci sprawdzenie o co mu chodziło, czy faktycznie jest Tobą zainteresowany czy nie...ew. jeśli jesteś pewna, zę chcesz by był kimś więcej niż tylko kolegą to przejmij inicjatywę - zaproś go do kina/na spacer/kawę i wtedy zobaczysz:)

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy on coś do mnie czuje?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024