Seks oralny u mężczyzn - jak długo trwa? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Seks oralny u mężczyzn - jak długo trwa?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Seks oralny u mężczyzn - jak długo trwa?

Witam, ostatnio zdecydowaliśmy się na pierwszy krok z dziewczyną. Dla obu nas był to pierwszy raz i przyznam szczerze że pomimo chęci obu stron, dziewczyna się wystraszyła i do pełnego stosunku nie doszło. Pozostaliśmy na seksie oralnym. Mój "problem" polega na tym, że doprowadzenie mnie do wytrysku ustami zajęło jej ok.30-40 minut. To normalne?? Wasi faceci też tyle wytrzymują??
Nie wydaje mi się żebym się często masturbował ale podczas masturbacji myśląc (!!!) o "lodzie" dochodzę w 5-10 minut. To jest dla mnie paranoja troche hmm

Zawsze się obawiałem że będę miał problem z zbyt szybkim dojściem skoro masturbacja zajmuje mi tak mało czasu ale sytuacja ostatnia dała mi bardzo dużo do myślenia.
Może ktoś

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Seks oralny u mężczyzn - jak długo trwa?

To jest problem?
Jesli Cie to meczy to następnym razem sprawdź ile czasu zajmuje Ci dojście w momencie gdy Ty będziesz pobudzal się ręką a Twoja dziewczyna niech zajmie się jedynie czubkiem Twojego członka.
Albo wręcz powstrzymaj się z jakąkolwiek aktywnością przez tydzień.
Jesteś przyzwyczajony do konkretnych bodźców i tyle. smile

3

Rozproszyłeś się, a ona nie masowała Ciebie tak jak sobie wymarzyłeś.
Potem coś zrobiła dobrze, Ty wyluzowałeś i w ciągu paru minut miałeś orgazm.

Nie martw się. Jeśli miałeś orgazm, a ona się nie zniechęciła to było super.
Zatem luzik, i róbcie to dalej tak jak Wam się podoba.

4

na szczęście nie, bo chyba by mi szczęka odpadła...

5

dajkam2 napisał/a:

Witam, ostatnio zdecydowaliśmy się na pierwszy krok z dziewczyną. Dla obu nas był to pierwszy raz i przyznam szczerze że pomimo chęci obu stron, dziewczyna się wystraszyła i do pełnego stosunku nie doszło. Pozostaliśmy na seksie oralnym. Mój "problem" polega na tym, że doprowadzenie mnie do wytrysku ustami zajęło jej ok.30-40 minut. To normalne??

Nie wiem, czy to normalne, ale na pewno przyzwyczaiłeś się do dostarczania sobie bodźców w konkretny sposób. Bardzo możliwe też, że nie da się dostarczyć przyjemności w ten sam sposób przy pieszczotach oralnych. Odstaw trochę zabawy ze sobą i oglądanie "wspomagaczy", a powinno się polepszyć i być może będzie jej łatwiej doprowadzić cię do orgazmu. Ale i tak zuch dziewczyna, że tyle dała radę! wink

6

Spokojnie, to normalne, musisz dać jej i sobie czas na przyzwyczajenie do nowej sytuacji. Ja początkowo nie potrafiłam w ogóle doprowadzić partnera do finału, choć gimnastykowałam się nawet i półtorej godziny big_smile Wszystko przyszło z czasem - zaczęłam obserwować jego reakcje, robić to na różne sposoby, on tymczasem sprawdzał, co sprawia mu największą przyjemność no i po jakimś czasie (trwało to na pewno kilka tygodni) nauczyłam się robić tak, by odlatywał nawet po 2-3 minutach. I teraz to ode mnie zależy, czy lodzik trwa pół godziny, godzinę, czy 10 minut. Kwestia wprawy.

Dlatego nie martw się niczym, to dopiero początki - jakże cudowne smile Za jakiś czas nauczycie się swoich ciał i będziesz narzekał, że dochodzisz zbyt szybko tongue

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Seks oralny u mężczyzn - jak długo trwa?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024