Zapomniałem o randce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zapomniałem o randce

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Zapomniałem o randce

Cześć dziewczyny. Chciałbym się Was poradzić, gdyż niestety nawaliłem jak mało kto. 4 tygodnie temu poznałem na wyjeździe kobietę, która zaintrygowała mnie od pierwszego wejrzenia. Rozmawiałem z nią parę razy podczas wyjazdu, ale jej uroda tak bardzo mnie onieśmielała, że nie odważyłem się jej zaprosić na randkę. Po powrocie do Krakowa (ona też tam pracuje) odnalazłem jej profil i napisałem. Pisaliśmy miło tak 2 tygodnie, aż zaproponowałem spotkanie. Jako że nie było jej wówczas w Krk, napisała, że za tydzień we wtorek będzie mogła i jak najbardziej przystałem. W tym czasie miałem ogrom pracy, ale nie traciłem z nią kontaktu ani też żadne nie wspomniało o umówionym spotkaniu. We wspomniany wtorek napisała, że przez brak wiadomości na ten temat z mojej strony, uznaje nasze spotkanie za nieaktualne. Wtedy odpisałem, że strasznie ją przepraszam, ale zupełnie zapomniałem o tym i i tak bym nie mógł dzisiaj, bo mam dużo pracy. Zapytałem czy moglibyśmy to przełożyć... Napisała tylko, że "w takim razie odpuścimy sobie to spotkanie :)". To wszystko. Napisałem, że rozumiem jej dezycję, bo tak jest. Jak mogłem tak strasznie nawalić?? Już nic więcej nie napisała, więc odcięła zupełnie tę znajomość. Dodam, że to bardzo konkretna i pewna sobie dziewczyna, zresztą takich facetów może mieć na pęczki, więc wątpię, że mogę coś jeszcze wskórać... Może macie jakieś pomysły? Jak Wy byście się zachowały na jej miejscu?

Dziękuję z góry za wszelkie rady!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zapomniałem o randce

Cóż, to zależy od dziewczyny. Możesz spróbować jeszcze raz się odezwać, zaproponować spotkanie, przeprosić za tamto i wyjaśnić, że po prostu byłeś tak zabiegany że kompletnie zapomniałeś, ale zależy Ci, aby się spotkać. Nie masz nic do stracenia tak naprawdę smile

3

Moim zdaniem pogrążyłeś się tekstem "rozumiem twoją decyzję". To oznacza "nie zależało mi aż tak bardzo na naszym spotkaniu, więc jak chcesz to więcej już nie pisz"
Trzeba było się upierać i namawiać ją, a nie odpuścić sobie jakbyś naprawdę miał ją w d***.
Napisz do niej teraz ostro i szczerze, że bardzo zależy Ci na spotkaniu, żadne tam "ale jeśli się nie zgodzisz to uszanuję". Bądź mężczyzną!

4

Popieram post wyżej- dałeś ciała. Facet to ma być facet. Tym bardziej, że nie masz nic do stracenia i to Twoja jedyna szansa żeby jeszcze zgodziła się spotkać.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zapomniałem o randce

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024