Faceci sie we mnie nie zakochuja - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Faceci sie we mnie nie zakochuja

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1

Temat: Faceci sie we mnie nie zakochuja

Witam, mam 29 lat i od kilku lat poszukuje partnera z ktorym moglabym wspolnie zyc badz z czasem zalozyc  rodzine. Mam w miare dobra prace, mieszkam w stolicy, czesto wychodze do klubow z nadzieja na poznanie kogos  interesujacego. Czasami sie to udaje jednak po kilku spotkaniach panowie traca zupelnie zainteresowanie, przestaja sie odzywac. Byc moze ich oczekiwania sa zupelnie inne  niz moje i stad to nagle zerwanie kontaktu. Ja oczywicie na sile nie szukam towarzysza, nie jestem zaborcza,  nie mam cisnienia by na sile byc z kims,  byc moze  moje zachowanie jest zbyt chlodne i to ich zniecheca gdyz moze licza na cos innego. Jestem dosc atrakcyjna, szczupla , nie glupia a  tak ciezko jest mi poznac kogos  ciekawego chociazby do jakiejs fajnej znajomosci badz zatrzymac  faceta  na dluzej przy sobie. Sama juz  nie wiem co robie zle, moze poprostu mam pecha, albo  jestem nudna lub zbyt malo atrakcyjna by ktos sie mna zainteresowal.  prosze o  jakies rady, nadchodzaca  samotna jesien  mnie przeraza. Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Faceci sie we mnie nie zakochuja

Nie robisz nic źle,po prostu faceci teraz nie chcą sie wiązać,trudno znaleźć odpowiedniego partnera,a będzie jeszcze trudniej,fakt,że jesteś atrakcyjna powinno ułatwić sprawe niestety jest odwrotnie,poczytaj w innych wątkach o samotnosci...

3

Może nie szukaj potencjalnego partnera w klubach, bo mam wrażenie że tam łatwiej o kogoś na kilka razy niż na dłużej.

4

Jest kilka opcji:
1. Nie spotkałaś odpowiedniego faceta do zawarcia dłuższej znajomości.
2. Mężczyźni nie widzą w Tobie partnerki na dłuższą znajomość.
3. Ty podświadomie swoim zachowaniem ich odstraszasz i przez to eliminujesz ze swego życia.

Co znaczy "zbyt chłodna"?

5

Pewnie chodzi o to że trzymasz dystans do ludzi. Brak zaufania. W ten sposób nie będziesz w stanie być z nikim.

6

Piszesz, że po kilku rozmowach tracą zainteresowanie. Nie są  to więc  właściwi mężczyźni. Rozmowa się nie kleiła albo nie o to im chodziło. Pierwsze wrażenie było  dobre. Może rozszerz pole poznawania do innych dziedzin.  Czy tylko kluby cię interesują? Dalej dobrze jest poznać  kogoś  w twoim wieku poprzez znajomych.

7

niektórzy tak po prostu mają, na mnie też nikt nigdy nie spojrzy i nie powie "łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaał", a nie powiem, bo chciałbym żeby tak było.

8

A moim zdaniem w złych miejscach szukasz partnera i jeszcze się dziwisz. Przecież faceci w klubach szukają raczej łatwego seksu, a nie związku. Jeśli po pewnym czasie przestają się odzywać, to właśnie dlatego, że z seksu nici.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Faceci sie we mnie nie zakochuja

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024