Gadżety w seksie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: Gadżety w seksie

Czy kochając sie z partnerem wykorzystujecie wibrator do stymulacji łechtaczki czy pochwy? Jakich gadżetów używacie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Gadżety w seksie

Na początku bez gadżetów. Potem wspólnie na zakupach wzięliśmy sobie durex play bullet. Taki mały wibrator w satynowo-silikonowej powłoczce. Mojej lepszej połówce bardzo się podoba. W niedzielę moja kobieta znalazła jakiś sexshop z duzymi promocjami. Zrobiliśmy zakupy za ok £70. W tym wibrator dwukońcówkowy na punkt g i łechtaczkę, pasy pod łóżko do wiązania z opaskami na ręce i nogi (lubimy troszkę BDSM) szpicrutę, kulkę do kneblowania i krem do klapsów smile
Zabawki to nic złego dopóki oboje się na nie godzicie smile Prosiła mi żebym wybrał coś dla siebie ale dla facetów nie ma fajnych zabawek smile Szpicruta mi wystarczy, lubię dominować.

3

Najlepszym "gadżetem" jest Analda

4

Może nie podczas sexu ale podczas robienia minetki to czemu by nie...

5

Zalezy od chwili i nastroju. Gadżety mamy pod reką, różne, ale nie używamy ich sporadycznie.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024