Problem z dziewczyną - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Problem z dziewczyną

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez hdrghhshrsa (2015-07-15 19:20:39)

Temat: Problem z dziewczyną

IWitam na wstępie powiem iż mam 23 lata moja dziewczyna 22. Jesteśmy ze sobą od 19 miesięcy. Początkowo wszystko układało się pięknie. Trzeba wspomnieć, że mieszka 50 km odemnie lecz to nie jest problem. Dodatkowo uczęszczanych na tą samą uczelnie/na ten sam rok i kierunek. Sprawa wygląda tak,  że od jakichś 3/4 miesięcy moja dziewczyna zarzuciła mi rutynę w związku oczywiście wszystko to naprawiłem i wgl. Lecz od jakiegoś czasu wsumie od początku wakacji zrobiła się strasznie zimna. Nie dzwoni, nie pisze. No chyba, że ja pierwszy się odezwę a jeśli już tak jest to krzyczy i robi problemy o byle co. Ostatnio byłem u niej na weekend gdyż w tyg mamy praktyki po 8 h i możliwości na spotkanie brak. No i byłem u niej oczywiście przygotowany winko słodkości bo to nasza data była i wgl. Lecz wyczuł em od niej niechęć /jakieś oddalenie itp niby była zemną (oglądaliśmy mecz bo lubi pilke) ale cały czas w telefonie pisała ze swoją koleżanką. Wieczorem liczyłem na miły wieczór winko jakieś przytulanie coś a skończyło się na jak chcesz to mnie przytul ja idę spać. Następny dzień poleciał w miarę dobrze. Wieczorem poszliśmy do znajomych na imprezę lecz znów wyczułem chłód nie chciała iść za rękę w sumie ona tego wgl nie lubi cytuje ,,co my zakochane dzieciaki jestesmy" po imprezie wypić oczywiście też nic 0 zbliżenia tylko wymuszone buzi. W niedziele było wiarę spacer lody wyjazd nad jezioro lecz nadal z dozą jakiejś bariery poradźcie co robić. Nie wiem na czym stoję hmm Zbliżeń intymnych 0 mimo, że planowaliśmy.(ona nie ma takich potrzeb) tylko 2 min etui były max z tego co pamiętam. hmm

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Problem z dziewczyną

Moze Twojej Kobiety kolezanka ma na imie "Andrzej"?

Porozmawiaj z Nia, powiedz co Ci lezy na sercu, a co Jej... Przeciez szczerym trzeba byc.

Trzymaj sie, zycze najlepszego.

3

Im bardziej będziesz się starał tym bardziej będzie Cię olewała , możesz zaryzykować i również wprowadzić ze swojej strony lekką obojętność i czekać na jej reakcję .Ale generalnie postaraj się wybadać o co teraz jej chodzi. Również powodzenia.

4 Ostatnio edytowany przez hdrghhshrsa (2015-07-15 21:46:47)

Gdy z nią rozmawiam to mówi, że przesadzam. A co do koleżanki to napewno jest to ona bo ją znam a po 2 (przejżałem sms)  wiem, że tak się nie robi i wgl no ale co miałem zrobić hmm ona zawsze mi mówi, że jest wierna ale idzie np: z koleżankami na zabawę a potem teksty w stylu. Co tam się działo a jak pytam jak było itp to się tylko głupio uśmiecha hmm

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Problem z dziewczyną

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024