Nie jestem pewna czy moja błona dziewicza została przerwana. Gdy ostatnio byłam sam na sam z chłopakiem oboje tego chcieliśmy lecz gdy tylko poczułam że jego penis miał być zaraz w środku to ja w tym czasie się wycofałam. A teraz nie wiem czy to możliwe żeby błona mogła się przerwać.
A co to w sumie za różnica?
Może dla niektórych osób to nie ma znaczenia ale dla mnie ma to duże znaczenie
Ale jakie?
Jeśli została przerwana, to będziesz mogła opowiedzieć koleżankom, że już nie jesteś dziewicą?
Co innego zachowanie błony dziewiczej dla idei (popieram), a co innego przez przypadek.
Myślę, że dziewicą to i tak już nie jesteś
, także idź na całość!
A czy można się dowiedzieć w jakiś sposób czy ona została przerwana ? Czy to tylko u ginekologa można się dowiedzieć ?
Jeśli nie poczułaś bólu, to powinna być cała. Możesz też za pomocą lusterka sama ją obejrzeć.
Ale ponawiając pytanie LunaPARK, co to za różnica? Błona o niczym nie świadczy.
Jeśli nie poczułaś bólu, to powinna być cała.
Niekoniecznie. Jak była penetracja w środku to raczej przerwana, a jak nie to nie. Jak planujecie sex to i tak nie ma to znaczenia.
Albo niech chłopak zobaczy. ![]()
Albo niech chłopak zobaczy.
Palcem czy fujarką? ![]()
EasyRider88 napisał/a:Albo niech chłopak zobaczy.
Palcem czy fujarką?
Wariaty ![]()
12 2015-06-29 23:54:33 Ostatnio edytowany przez Janix2 (2015-06-29 23:57:15)
Janix2 napisał/a:EasyRider88 napisał/a:Albo niech chłopak zobaczy.
Palcem czy fujarką?
Wariaty
He, he. Czasami trochę luzu nie zaszkodzi ![]()
P.S. Luzu w gadce , a nie "tam".
LunaPARK
masz ochotę na kawkę? Już tyle dziewczyn chciałem tu poderwać i nic ![]()
13 2015-06-30 09:18:11 Ostatnio edytowany przez jawaisen (2015-06-30 09:18:52)
Witam,
to nie jest tak, że jak poczułaś ból to została przerwana czy odwrotnie. Mój pierwszy stosunek seksualny odbył się bez bólu i krwi (sama byłam zaskoczona,bo zawsze wszyscy trąbili, że to prawie traumatyczne przeżycie). Rozumiem Autorkę, że chce mieć pewność i ma do tego prawo. Jeśli bardzo Ci na tym zależy to wybierz się do ginekologa. Każdy organizm jest inny i nie ma jednego, pewnego scenariusza. Powodzenia!
Chyba jesteś bardzo młodą dziewczyna. Skoro Cię tylko lekko zabolało to mogłas stracić juz blone albo też tylko trochę uszkodzić. Dla pewności zgłoś się do ginekologa bo też myślę że będzie to Twoja pierwsza wizyta.
W przypadku mojego pierwszego razu nie było ani kropli krwi, ból był hmm jeśli to bólem można nazwać
. Wszędzie piszą, że to takie straszne i wgl ja określiłabym to dyskomfortem
.
LunaPARK
masz ochotę na kawkę? Już tyle dziewczyn chciałem tu poderwać i nic
Kotek, zapraszasz dziewczynę na kawę w dziale "seks", pisząc że żadna inna nie ma ochoty (obok tekstu, że dziewczyna powinna być "ciasna")!!!
Hahahaha, tak to nawet desperatki nie skusisz
.
Bez urazy, ale nad bajerą to Ty musisz popracować ![]()
Witam ponownie lecz z inny pytaniem. Nie dawno współżyłam z chłopakiem i po tym razie już kilka dni mam krwawienie lecz nie jest to tak bardzo jak krwawienie podczas okresu. Czy to normalne czy lepiej abym się wybrała do ginekologa ?