Niepewnosc brak odwagi - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Niepewnosc brak odwagi

Witam , Wiem ze trudno to opisac co czuje w srodku , ale mam lekki niepokoj w sobie , wsrod ludzi czesto sie stresuje byle pierdolami , brakuje mi takiej wewnetrznej odwagi i spokoju.

Co to moze byc? Potrafi ktos odpowiedziec, czuje sie niepewnie przed kamera i jak siebie widze w lustrze , jak z tego wybrnac? Chcialbym poprawic swoj komfort zycia malymi kroczkami.

Jak temu zaradzic.

Wiecie troche juz zyje na tym swiecie bo mam 23 lata bylem w 2 zwiazkach ale nic sie nie zmienilo , ciagle brakuje tej wewnetrznej odwagi i pewnosci siebie. Jakies cwiczenia moze?

Zobacz podobne tematy :
Odp: Niepewnosc brak odwagi

Witaj
Mi się wydaje, że jesteś przewrażliwiony na swoim punkcie. Za bardzo chcesz być idealny, perfekcyjny . Nikt nie jest ideałem.  I trzeba to zrozumieć, że masz prawo do popełniania błędów, pomyłek, potknięć. Przestań się tym przejmować, nie myśl o takich pierdołach i skup się na tym, co ci wychodzi, w czym jesteś dobry. O tym myśl.

3

Odp: Niepewnosc brak odwagi

Lekko dokucza Ci fobia społeczna, ale możesz pójść do psychoterapeuty w nurcie behawioralno poznawczym i popracować nad tym.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024