Walczyć czy odpuścić? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Walczyć czy odpuścić?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Walczyć czy odpuścić?

Jakiś czas temu poznałam chłopaka, kilka razy rozmawialiśmy i kontakt się urwał,bo trochę go unikałam, miałam niepoukładane sprawy z poprzedniego związku. Teraz po czasie chciałabym go jednak odzyskać, ale nie wiem, czy on tego chce. Wcześniej się starał, pisał, dzwonił. Ale może w tym czasie znalazł sobie już kogoś. Co myślicie? Powinnam próbować? Żałuję, że wtedy zepsułam..

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Walczyć czy odpuścić?

Jak on chcial Ty nie chcialaś...teraz Ty chcesz ale nie wiesz czy on też.Co Ci pozostaje jak sie tego dowiedzieć?Mozesz zawsze zadzwonic zapytac co slychac.Mozesz napisac jakas wiadomosc.On dał sobie spokój,bo nie widzial sensu dalej o Ciebie zabiegac ale moze sam sie zastanawia co slychac u Ciebie:)

3

Masz rację, nic nie tracę smile chyba jednak spróbuję.

4

Sama jestem ciekawa dalszego przebiegu sytuacji:)A jak dlugo nie macie ze soba kontaktu?

5

Od października.. dosyć długo. w międzyczasie mijaliśmy się czasami i wymieniliśmy uśmiechem i "cześć", no i w święta wysyłał mi życzenia sms.

6

Czyli nic Ci nie pozostalo jak dowiedziec sie czy Twoj znajomy dalej byłby zainteresowany ta znajomoscia...bede czekala na wiadomosc czy odważyłas sie do niego odezwac:)Powodzenia,trzymam kciuki:)

7

dam znać na pewno smile dziękuję!!

8

Milej nocy:)

9

Może on chce ale musisz pamiętać o tym że teraz będzie dużo trudniej bo ona nie będzie miał do ciebie zaufania. Będzie się bał że bawisz się nim. Może dojść do sporów miedzy wami przez to. Przygotuj się na to. Jeśli ci zależy to będziesz musiała się bardzo postarać tym razem.

10

Wiem, dlatego trochę się boję zrobić ten pierwszy krok. Właściwie to prawie się nie znamy, więc nie chodzi od razu o związek i zaufanie, chcę go poznać lepiej i może wtedy by coś z tego było wink

11

Do odwaznych swiat nalezy:)Odwagi!

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Walczyć czy odpuścić?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024