jak walczyc o/odbic dziewczyne ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » jak walczyc o/odbic dziewczyne ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez nobody_82 (2010-01-16 12:10:43)

Temat: jak walczyc o/odbic dziewczyne ?

<deleted>

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: jak walczyc o/odbic dziewczyne ?

Yyyy noo dziwne to to... No Poprostu porozmawiaj z nia szczerze niech sie w koncu zdecyduje....

3 Ostatnio edytowany przez Numenorian (2009-10-08 18:31:02)

Jeśli ten facet rzeczywiście jest taki beznadziejny, a ona tkwi w toksycznym związku to doradzałbym szybkie działanie póki jest poza jego wpływem.  Obawiam się tylko  że wyjście poza relacjie "przyjacielskie" w stronę bycia kochankami i parą może być trudne...Kobiety często klasyfikują  mężczyzn do poszczególnych kategorii, a bycie blisko (rozmowy, zwierzenia etc...) wcale może nie prowadzić do tego że zajmiesz miejsce tamtego faceta. To tak tylko gwoli ostrzezenia , że łatwo nie będzie... Musisz po prostu ją zdobyć, tak jak byście się do tej pory nie znali, łącznie z wszystkimi  "fajerwerkami" i wszystkimi chwytami ponizej pasa (jej pasa wink które sprawią że zapragnie być z Tobą, choć nie da się ukryć ze wiele w tej sytuacji zależy od jej wieku (i Twojego) , charakteru, wzajemnej atrakcyjności..etc..

Osobiście, nie trawie takich typów jakim prawdopodobnie jest to koles, a historia przypomina mi moją dobra znajomą która właśnie z takim facetem sie pare lat męczyła, zanim nadjechał rycerz na białym koniu wink w postaci mojego kumpla.
Powodzenia

4

Jasne, koniecznie powiedz co czujesz. Ale uważaj też, bo kobiety mają coś takiego, że w stanach przygnębienia, dołka psychicznego wiele emocji,słów czy gestów mogą odebrać inaczej. Np. częste historie, że facet przytula kobietę by ją pocieszyć a ona uznaje to za czułość..ale taką.. bliską. I dochodzi do pocałunku itp. A potem: to była pomyłka... Numenorian powiedziała o "kategoriach" i oczywiście to racja. Może spróbuj przez chwilę nie być facetem tylko do zwierzeń i porad. Spróbuj pokazać się jej ze strony właśnie .. męskiej;D Może być tak, że zacznie dostrzegać w Tobie coś, co skłoni ją do wniosku :kurcze, to świetny facet.

5

ta laska sama nie wie czego chce albo sie czegos boi. musi wiedziec ze jeżeli odejdzie w koncu od tego kolesia to znajdzie u ciebie wsparcie i bedzie wiedziec ze nie jest sama. czekać nie ma na co. jesli ci na niej zalezy to musisz działać i ja z tego wyciągnąć. dla kobiety ważne jest poczucie bezpieczeństwa i swiadomosc ze jest ktos obok na kogo mozna liczyc. najważniejsza jest szczera rozmowa i co ważne ona musi tego chcieć bo nic na siłę.

6

nobody_82 napisał/a:

Jest zabiegana, ma duzo znajomych wierzylem jej ale okazalo sie, ze jest jednak ciagle jeszcze ten facet. nie kocha go, jest nieszczsliwa, nie czuje w nim oparcia, sprawia jej czesto przykrosc (wtedy chyba pisze do mnie) ale ciagle z nim jest. Ona nie wie, ze ja wiem.

Rób tak, żebyś nie wyszedł na kolegę pocieszyciela - tak to widzę. Dziewczyna ma problem i znajduje się ktoś taki jak Ty - chłopak, który doradzi, pocieszy, zrozumie.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » jak walczyc o/odbic dziewczyne ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024