Znane nazwisko - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

1

Temat: Znane nazwisko

Wielu celebrytów narzeka na brak prywatności, że muszą wydawać kupę kasy, by się pokazać na imprezach, że muszą lecieć na koniec świata, by zaznać trochę spokoju od fanów. Jak są sprawcami wypadku, to sama trauma związana z wypadkiem, jest już dla nich główną karą (np. Jędrzejczak, Błęcka-Kolska, Zientarski). Słowem gehenna!
Dzisiaj przeczytałam, że Cybulski - syn, został wyrzucony przez rodzicielkę i bidulek nie ma gdzie mieszkać z żoną, nie są w stanie utrzymać się z jednej pensji żony i że państwo chyba powinno się zatroszczyć o potomka tak znanego aktora!
Może jako społeczeństwo powinniśmy zrobić zrzutkę, dla bezrobotnego syna Cybulskiego i jego słabo zarabiającej żony księgowej? Może ktoś ma na zbyciu, niepotrzebny jakiś ładny apartament, luksusowy samochód, czy coś w tym stylu?

Ja rozumiem jeszcze aktorów, piosenkarzy, którzy na starość klepią biedę, bo świat o nich zapomniał, ale pięćdziesięcioparoletni syn aktor? A jakie ma on zasługi? Jest jakaś granica bezczelności?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Znane nazwisko

Oj granicy bezczelności nie ma. Bezrobotny syn Cybulskiego dla mnie jest jak przeciętny bezrobotny Kowalski. A co do bycia aktorem, czy piosenkarzem zapomnianym przez świat, no cóż te osoby żyły w luksusie i mogły się zabezpieczyć się na starość, ale liczyły na ... no nie wiem na co. akurat takich osób mi nie szkoda.

3

Nic mnie za przeproszeniem nie wkurw*** jak pajac, co praktycznie nic nie robi, tylko uczy się roli, lub nasi kochani politycy, którzy za siedzenie zgarniają olbrzymie pieniądze, tak samo jak piosenkarze.

A co ma powiedzieć taki żołnierz? Albo górnik, lub zwykły obywatel który wiąże koniec z końcem, a takich jest mnóstwo w naszym kraju.

4

EasyRider88 napisał/a:

Nic mnie za przeproszeniem nie wkurw*** jak pajac, co praktycznie nic nie robi, tylko uczy się roli, lub nasi kochani politycy, którzy za siedzenie zgarniają olbrzymie pieniądze, tak samo jak piosenkarze.

A co ma powiedzieć taki żołnierz? Albo górnik, lub zwykły obywatel który wiąże koniec z końcem, a takich jest mnóstwo w naszym kraju.

Nie do końca się z tobą zgodzę. Mnie raczej wkurza taki żołnierz, co to za wielka kasę podatników jedzie do innych krajów, a jak zginie, to robi się z niego omalże bohatera narodowego, jakby walczył "za naszą" wolność. O ile mi wiadomo zawód żołnierza polega na zabijaniu - razy ty kogoś, raz ktoś ciebie.

Co do aktorów - jest zasadnicza różnica między aktorem, a górnikiem, nie muszę chodzić do teatru, kina, na koncerty; robię to dla własnej przyjemności i za tę przyjemność płacę. Jeśli jest wielu takich, co chcę płacić za kulturę - to dlaczego aktor nie miałaby mieć z tego profitów? Takim profitem jest też popularność - a co za tym idzie - kasa z reklam. To nie aktor jest winny, że dużo zarabia na reklamie, tylko klienci banku, sklepu, że wybierają ten, a nie innym produkt - dając zarobić i reklamodawcy i aktorowi.

Temat dot. gościa, który w żadnej kategorii nie znajduje się, ma tylko nazwisko po ojcu, żadna w tym jego zasługa.

5

Ale przepraszam bardzo - gdyby nie bylo zainteresowania gawiedzi takimi osobami to i w mediach byloby o nich cicho.
Popyt rodzi podaż - najwidoczniej zainteresowanie takimi osobami jest na tyle duze, ze portalom oplaca sie o tym pisac.

Bo wystarczy przyjrzec sie GDZIE o takich osobach pisza -    jak ktos chce informacji z prawdziwedo zdarzenia to niech czyta chociaz dajmy na to jakiegos Newsweeka a nie Onet czy inne Fakty.

6

Być może info. o Cybulskim wyczytałam na pudelku... co nie zmienia faktu, że ludzi głupich (zarówno tych, co opowiadają takie bzdury, jak i takich którzy czytają) jest chyba więcej niż bystrzaków.

"Jak żyć??? Jem spleśniały ser, piję stare wino i do tego jeżdżę samochodem bez dachu!"

7

No to teraz masz odpowiedz.
Dostajesz takie informacje, po jakie siegasz,wiec zamiast narzekac zastanow sie nad swoimi wyborami smile

Kazde klikniecie w taka informacje nakreca te machine - a istnieje po to, zeby generowac zyski z reklam - a zyski z reklam sa uwarunkowane popularnoscia strony - im wiecej klikniec, ttm wiecej wplywow - gdyby nie bylo ludzi lecacych na znane nazwiska nie byloby zyskow.

Wiesz teraz dlaczego pisza o synu Cybulskiego? Bo na to nazwisko poleci dajmy na to 10tys klikniec.

W tym twoj.

Wiec przestan ogladac swiat z perspektywy Pudelka i przestan sie odmozdzac na wlasne zyczenie.

8 Ostatnio edytowany przez EasyRider88 (2015-07-17 12:59:04)

Averyl napisał/a:
EasyRider88 napisał/a:

Nie do końca się z tobą zgodzę. Mnie raczej wkurza taki żołnierz, co to za wielka kasę podatników jedzie do innych krajów, a jak zginie, to robi się z niego omalże bohatera narodowego, jakby walczył "za naszą" wolność. O ile mi wiadomo zawód żołnierza polega na zabijaniu - razy ty kogoś, raz ktoś ciebie.

Co do aktorów - jest zasadnicza różnica między aktorem, a górnikiem, nie muszę chodzić do teatru, kina, na koncerty; robię to dla własnej przyjemności i za tę przyjemność płacę. Jeśli jest wielu takich, co chcę płacić za kulturę - to dlaczego aktor nie miałaby mieć z tego profitów? Takim profitem jest też popularność - a co za tym idzie - kasa z reklam. To nie aktor jest winny, że dużo zarabia na reklamie, tylko klienci banku, sklepu, że wybierają ten, a nie innym produkt - dając zarobić i reklamodawcy i aktorowi.

Temat dot. gościa, który w żadnej kategorii nie znajduje się, ma tylko nazwisko po ojcu, żadna w tym jego zasługa.

Co do żołnierza, owszem. Tylko że taki żołnierz w wojny, jeżeli jakieś państwo, zaatakowalo by Polskę, to on ma więcej doświadczenia, niż ci co siedzą w koszarach. Zresztą, jak by nie było i ci co wyjeżdżają na misje i ci co są u nas w kraju, nażley się im, szacunek, za to że jak wcześniej wspomniałem, w razie wojny, to on Ciebie moja droga Averyl, będzie bronił i narażał swoje życie. O mnie też tak powiesz, jak w razie mobilzacji zostanę powołany do armii, aby bronić kraju i obywateli?

9

Oj Iceni pojechałaś po bandzie. Gdybym miała się zaprzestać odmóżdzać, to musiałabym również zaprzestać czytywać netkobiety, bo ile można czytać o dorosłych kobietach, które pozwalają na to, by np. wyzywano je, bito, wydzielano kasę, zdradzano itd, albo czytanie wzruszających próśb o pieniądze, bo dzieci nie mają kredek do szkoły, czy jaką wybrać tabletką, by ujędrnić obwisłe piersi.

10

No ale to ciebie oburzaja takie informacje big_smile

Ja ci tylko pokazalam DLACZEGO takie informacje pojawiaja sie w mediach - odpowiedz szczerze czy gdyby taki artykul byl o jakims Janie Ogórku z Pcimia Dolnego to by cie zainteresowal? Pewnie nie. Tak samo jak i tych pozostalych 10tys klikaczy.
A tak to Pudelek ma znane nazwisko, ktore przyciagnie ludzi, Cybulski ma pare groszy, ktore mu wpadnie za wywiad a ty masz 3 minuty emocji, a nawet i wiecej, bo skoro postanowilas az o tym temat rozpoczac... big_smile

A wystarczyloby NIE otwierac strony z ta informacja... ale nazwisko "Cybulski" bylo zbyt wielka pokusa, prawda?

Chociaz wiesz, ze TEN Cybulski nie zyje juz od kilkudziesieciu lat big_smile big_smile big_smile

Dalas sie zwabic, a teraz masz pretensje ;P

11

Pcim jest na pograniczu Beskidu Wyspowego i Makowskiego. Nie wiem, czy jest Dolny, Górny, czy tylko Pcim tongue ale na pewno zainteresowałabym mnie krzywda Jana Ogórka, bo Beskidzianie są bardzo życzliwi, sympatyczni i  uwielbiam tam jeździć i byłoby mi przykro, gdyby coś takiego miało miejsce w Pcimiu. big_smile

Mam konto pocztowe na WP i niestety często wchodząc widzę sensacyjne tytuły (na ogół nie wiem, czy chodzi o jakieś wydarzenia z telenoweli, czy z tzw. świata), czasem zdarzy mi się czytać grafomaństwie teksty bajkopisarzy z tego portalu, dlatego wolę Pudelka - tam postaci są zupełnie nierealne, ich problemy są zupełnie z innego świata i wiem, że trochę jest to układ za pieniądze (wszystko jedno jak, byleby pisano).
Co do przysłowiowego Jana Kowalskiego vel Ogórka, te historie są bardziej przerażające, bo poza ich własną tragedią, jest jeszcze ukryty światek dziennikarski szukający sensacji. Wywracają wartości do góry nogami w imię "prawdy dziennikarskiej", "zwykłe" tragedie życiowe są za mało tragiczne, muszą być, jak w amerykańskim filmie, doprawione najlepiej seksem, przemocą i nielegalną kasa, itp

12

Polecam konto na gmailu tongue

13 Ostatnio edytowany przez Madnia (2015-07-17 18:36:51)

Ja mam znane arystokratyczne nazwisko nie ukrywam Wolska, ono ma chyab z 12 herbow big_smile
Co do celebrytow to sa anjczesciej tumany znalam dwoch jednego ze studiow drugiego jeszcze z liceum technicznego, masakra, to sa tumany do szescianu, pustaki zaliczajace kogo popadnie banany ala Elwisy mowie tu o dzieciach znanych ludzi oni przeciez ucza sie tego od swoicj rodzicow ...
Malo co i sama bym sie nie zjawila w jakims pudelku no i zostalabym celebrytka big_smile

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024