Poradzicie ? Nie wiem co robić ostatni raz miałam okres 26.04.2015 w maju w ogólnie miałam spóźnia się ponad tydzień mam częste bóle podbrzuszaale test robilam dziś wyszedł negatywnie i nie był z porannego moczu i nie wiem co myśleć czy iść do lekarza czy czekać jeszcze ? Farbuje co 2/3 tyg włosy do tej pory wszystko było ok kolor ładnie pokrywal ale ostatnie dwa farbowania wogole się nie przyjęły
1 2015-06-03 22:39:47 Ostatnio edytowany przez sowka1231 (2015-06-03 23:08:39)
2 2015-06-03 22:49:36 Ostatnio edytowany przez Ewcia SC (2015-06-03 22:50:03)
Na wizytę u lekarza jest chyba jeszcze za wcześnie więc proponuję wstrzymać się z tą decyzją i powtórzyć test.
Poradzimy ![]()
Spokojnie.To jeszcze o niczym nie świadczy. Spóźnić Ci sie mogl z wielu powodów np stresu,diety odchudzającej, malej ilości żelaza we krwi.Czy badalas sobie stan tarczycy?
Ja mam niedoczynność i stad częste opóźnienia.
Ewentualnie zamiast testu ciazowego polecam Ci badanie krwi- szybkie wykrycie ciąży.
A te bole podbrzusza mogą być z nerwów lub przed miesisczka.
Pozdrawiam ![]()
Nie robilam takich badań . a jak się robi to badanie krwi ? Pierwszy raz jestem w takiej sytuacji nigdy mi się nie spoznial zawsze miałam regularny
Lekarz rodzinny moze dac Ci skierowanie na Beta HCG.
Lub możesz je zrobic prywatnie. Chyba okolo 30 zl.
Badanie polega poprostu na pobraniu krwi z zyly ![]()
Na forum obowiązują zasady, a te wyraźnie mówią, że tematy umieszczamy zgodnie z ustalonym porządkiem, a nie na chybił-trafił. Wątek przenoszę we właściwe miejsce, a Ciebie proszę o zapoznanie się z Regulaminem Forum i stosowanie do jego zapisów.
Z pozdrowieniami, Olinka