Test wyszedł negatywnie, ale może powinnam już iść do lekarza? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Test wyszedł negatywnie, ale może powinnam już iść do lekarza?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1 Ostatnio edytowany przez sowka1231 (2015-06-03 23:08:39)

Temat: Test wyszedł negatywnie, ale może powinnam już iść do lekarza?

Poradzicie ?  Nie wiem co robić ostatni raz miałam okres 26.04.2015 w maju w ogólnie miałam spóźnia się ponad tydzień mam częste bóle podbrzuszaale test robilam dziś wyszedł negatywnie i nie był z porannego moczu i nie wiem co myśleć czy iść do lekarza czy czekać jeszcze ? Farbuje co 2/3 tyg włosy do tej pory wszystko było ok kolor ładnie pokrywal ale ostatnie dwa farbowania wogole się nie przyjęły

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Ewcia SC (2015-06-03 22:50:03)

Odp: Test wyszedł negatywnie, ale może powinnam już iść do lekarza?

Na wizytę u lekarza jest chyba jeszcze za wcześnie więc proponuję wstrzymać się z tą decyzją i powtórzyć test.

3

Poradzimy smile
Spokojnie.To jeszcze o niczym nie świadczy. Spóźnić Ci sie mogl z wielu powodów np stresu,diety odchudzającej, malej ilości żelaza we krwi.Czy badalas sobie stan tarczycy?
Ja mam niedoczynność i stad częste opóźnienia.
Ewentualnie zamiast testu ciazowego polecam Ci badanie krwi- szybkie wykrycie ciąży.
A te bole podbrzusza mogą być z nerwów lub przed miesisczka.
Pozdrawiam smile

4

Nie robilam takich badań . a jak się robi to badanie krwi ? Pierwszy raz jestem w takiej sytuacji nigdy mi się nie spoznial zawsze miałam regularny

5

Lekarz rodzinny moze dac Ci skierowanie na Beta HCG.
Lub możesz je zrobic prywatnie. Chyba okolo 30 zl.
Badanie polega poprostu na pobraniu krwi z zyly smile

6

Na forum obowiązują zasady, a te wyraźnie mówią, że tematy umieszczamy zgodnie z ustalonym porządkiem, a nie na chybił-trafił. Wątek przenoszę we właściwe miejsce, a Ciebie proszę o zapoznanie się z Regulaminem Forum i stosowanie do jego zapisów.
Z pozdrowieniami, Olinka

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Test wyszedł negatywnie, ale może powinnam już iść do lekarza?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024