Oryginalne spódnice - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Oryginalne spódnice

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Oryginalne spódnice

Witam wszystkich, w ciągu ostatniego roku udało mi się zrzucić sporo nadprogramowych kilogramów ? dokładnie 18 kg. To pierwsza moja wiosna w tym nowym, szczuplejszym ciele. Do tej pory jedyne co nosiłam to bardzo workowate spodnie, swetry, bluzy. Powoli zaczęłam kupować nowe ubrania: bluzki, koszule, bardziej dopasowane spodnie, jednak najbardziej marzę o spódnicach. Chciałabym mieć jakieś oryginalne spódnice, najlepiej takie przed kolana lub delikatnie za. Obecnie noszę rozmiar 38.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Oryginalne spódnice

Przede wszystkim gratulacje z powodu zrzucenia wagi. Mnie podobają się spódniczki z Simple. A tak poza tym to ciężko, bo niewiele jest ładnych spódniczek w sklepach. Nie noszę wcale spodni, a mimo tego spódniczek mam niewiele. Nie ma w czym wybierać.

3

Ja równiez gratuluje utraty kiligramów, wiem, że to nie ten dział ale jak tego dokonałas ?

A co do spódnic to szukasz na co dzień czy odświętnie ?

4

Gratuluję takiego spadku big_smile. Naprawde godne podziwu. Co do spódnic, to moze zacznij od sieciówek, tam zawsze na wiosnę jest wysyp spódnic, sukienek itp. Jeżeli zalezy Ci nabardziej ekskluzywnych firmach, to może przez internet? Na zagranicznych stronach mozna znaleźć fajne rzeczy smile.

5

MegaYvette2630 napisał/a:

Na zagranicznych stronach mozna znaleźć fajne rzeczy smile.

potwierdzam nie tylko fajne ale oryginalne smile

6

No, 38 to niezły wynik:-) gratuluję:-) Będziesz teraz musiał przyzwyczaić się do nieco bardziej skrępowanych ruchów i ograniczonej przestrzeni osobistej, dzięki takim eleganckim ciuszkom:-) Wiadomo, że to, co dopasowane, wygląda elegancko:-) ale możesz też w jakieś eleganckie luźniejsze tuniczki zainwestować, teraz jest bardzo duży wybór w sieci, poszukaj tam:-)

7

Witaj, bardzo gratuluję Tobie osiągnięcia wymarzonej wagi. Wynik naprawdę godny podziwu. Super, że chcesz zmienić Twój styl ubierania, warto pochwalić się swoją przemianą również przed innymi. Może zmotywujesz kolejne osoby. A co do spódniczek, to najlepiej poszukać w sieci. Znajdziesz zarówno coś bardziej eleganckiego, jak i codziennego.

8 Ostatnio edytowany przez Carroll75 (2015-05-14 15:44:16)

modnisia odstawiłam przetwory mączne, w ogóle zrezygnowałam z mąki pszennej (czyli zero białego pieczywa, dróżdżóweczek, pączków itp). A wracając do tematu kupiłam wczoraj w Mohito spódniczkę różową ołówkową (odważnie!) ale szukam dalej - marzą mi się jakieś oryginalne spódnice maxi na lato i ze dwie eleganckie do pracy smile)))

9

Carroll75 napisał/a:

Witam wszystkich, w ciągu ostatniego roku udało mi się zrzucić sporo nadprogramowych kilogramów ? dokładnie 18 kg. To pierwsza moja wiosna w tym nowym, szczuplejszym ciele. Do tej pory jedyne co nosiłam to bardzo workowate spodnie, swetry, bluzy. Powoli zaczęłam kupować nowe ubrania: bluzki, koszule, bardziej dopasowane spodnie, jednak najbardziej marzę o spódnicach. Chciałabym mieć jakieś oryginalne spódnice, najlepiej takie przed kolana lub delikatnie za. Obecnie noszę rozmiar 38.

Przepraszam, że nie na temat, ale...A jak Ci się udało tyle schudnąć? Gratuluję smile

A może na allegro jest coś ciekaewgo

10

też jak przeczytałam to takie wow:) gratuluję i jak najbardziej teraz tylko spódnice! nie kojarzy mi się nic na temat, ale jakieś dłuższe zakupy powinny o coś zaczepić oko:)

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Oryginalne spódnice

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024