Cześć. Niedawno rozstałam się z chłopakiem, dużo było w tym mojej winy. W tym problem, że moja przyjaciółka jest z mojego byłego bratem. Niedługo będzie ich wesele, i prawdpodobnie będę zaproszona oczywiście ze strony Pani młodej, tylko że tam będzie mój były i cała jego rodzina. Brat raczej mojebo byłego mnie raczej nie lubi, jego rodzina też uważa , że to ja byłam ta zła. Oczywiscie mój już na nowo ułożyl sobie życie. Czy iśc na to wesele czy darować sobie?
Jeśli czujesz, że nie będziesz się tam dobrze bawić, to nie idź. Jeśli to wszystko nie stanowi dla Ciebie problemu to idź. Proste.
3 2015-04-27 16:46:23 Ostatnio edytowany przez rumpel (2015-04-27 16:47:06)
Jeżeli masz ochotę to idź i baw się dobrze. Na byłego nie zwracaj uwagi i broń Boże nie daj mu powodów żeby pomyślał że Ci jest żal waszego związku.
Przyjemnej zabawy jakby co.....rumpel
Witaj, jeśli będziesz miała miała się z kim tam się bawić to idź ale jeśli sama jako rodzynek i w okół Ciebie same wilki to po co będziesz się pchała na pożarcie, szkoda nerwów i nie potrzebnego upokorzenia ze strony rodziny chłopaka, po alkoholu wychodzą same żale.