Jak mam się zachować? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Jak mam się zachować?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Jak mam się zachować?

Cześć. Niedawno rozstałam się z chłopakiem, dużo było w tym mojej winy. W tym problem, że moja przyjaciółka jest z mojego byłego bratem. Niedługo będzie ich wesele, i prawdpodobnie będę zaproszona oczywiście ze strony Pani młodej, tylko że tam będzie mój były i cała jego rodzina. Brat raczej mojebo byłego mnie raczej nie lubi, jego rodzina też uważa , że to ja byłam ta zła. Oczywiscie mój już na nowo ułożyl sobie życie. Czy iśc na to wesele czy darować sobie?

Zobacz podobne tematy :
Odp: Jak mam się zachować?

Jeśli czujesz, że nie będziesz się tam dobrze bawić, to nie idź. Jeśli to wszystko nie stanowi dla Ciebie problemu to idź. Proste.

3 Ostatnio edytowany przez rumpel (2015-04-27 16:47:06)

Jeżeli masz ochotę to idź i baw się dobrze. Na byłego nie zwracaj uwagi i broń Boże nie daj mu powodów żeby pomyślał że Ci jest żal waszego związku.

Przyjemnej zabawy jakby co.....rumpel

4

Witaj, jeśli będziesz miała miała się z kim tam się bawić to idź ale jeśli sama jako rodzynek i w okół Ciebie same wilki to po co będziesz się pchała na pożarcie, szkoda nerwów i nie potrzebnego upokorzenia ze strony rodziny chłopaka, po alkoholu wychodzą same żale.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Jak mam się zachować?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024