jak zachowac się, gdy zmarl ojciec mojego "chlopaka" - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » jak zachowac się, gdy zmarl ojciec mojego "chlopaka"

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez Issabell (2015-08-09 21:54:49)

Temat: jak zachowac się, gdy zmarl ojciec mojego "chlopaka"

Witam,

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: jak zachowac się, gdy zmarl ojciec mojego "chlopaka"

Faceci w takich momentach przeważnie muszą pobyć sami, więc najlepiej daj mu trochę spokoju, przynajmniej kilka tygodni, a co do odbioru z lotniska to musisz jakoś ustalić, jeżeli jego matka chce go odebrać, to pozwól jej to zrobić, sytuacja trudna i typowo rodzinna, nie powinnaś się narzucać w takim momencie.

3

Mój narzeczony po śmierci ojca spędzał ze mną każdą chwilę. Wzięłam w pracy wolne i byłam zawsze gdy tego potrzebował. Jeżeli chodzi o wyjazd na lotnisko to zadzwonilabym do mamy chłopaka i zapytała czy chce sama przywitać syna czy Noe pogniewa się, jeśli obie go przywitamy

4

Po prostu go zapytaj, czy woli, byś odsunęła się na jakiś czas, czy pragnie Twojej obecności.
Przecież to takie proste.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » jak zachowac się, gdy zmarl ojciec mojego "chlopaka"

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024