seksowna bielizna zony - problem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » seksowna bielizna zony - problem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16 ]

Temat: seksowna bielizna zony - problem

Witam. Otóż mam taki problem...jestesmy 5 lat po ślubie. Na początku wszystko było oki a po pewnego czasu zona przestała się seksownie ubierać. Niedawno dostala ode mnie komplet mega seksownej bielizny a do tego pończochy i pas do pończoch czyli taki Full zestawik smile no i niestety założyła tylko raz tak od niechcenia a bardziej żeby nie było a seks wygląda tak jakby tylko czekała na koniec...chociaz jak juz wspominałem na początku naszego małżeństwa wszystko było naprawdę oki jak dostała taki prezent co często się w nim prezentowała a i sama czasem coś sexi kupiła tak jak i seks kiedyś był mega urozmaicony i bardzo czesty a teraz to dupa i nie wiem gdzie tkwi problem... bardzo Was proszę o porady smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: seksowna bielizna zony - problem

Zapytaj żonę, a nie nas.

3

Pedritos, najpierw zastanów się co zmieniło się w waszym życiu. Jak wygląda teraz wasz dzień? Macie czas dla siebie? Wychodzicie gdzieś ze znajomymi bądź sami? Kino, kolacja itp.?

4

A ile lat macie i macie może dzieci ?

5

Ja mam 28 a zona 26 lat. Dzieci nie mamy, po prostu na razie nie chcemy a z czasem dla siebie to różnie jest wiadomo ze nie codziennie ale zawsze w miesiącu kilka razy gdzieś wyjdziemy i to bez pospiechu. Nawet ostatnio jak dostała ode mnie ten zestaw bielizny to kilka dni później zaprosilem zone na kolacje no a ona oczywiście tego niezalozyla tylko jakieś tak swoje ulubione majteczki jak to stwierdziła... A w stringach od zawsze chodziła i lubi je tylko zsuwa,tłem ze teraz je zakłada tylko wtedy gdy ja cały dzien w pracy a w moje dni wolne lub wtedy gdy wracam wcześniej to juz stringów na pupie zony nie ma...

6

...może po prostu wypuść swoją żonę gdzieś na wyjazd np z koleżanką, SPA, góry itp. byście byli osobno a nie ciągle razem.... niech się odpręży i nacieszy błogim lenistwem....może wtedy wróci stęskniona i rzuci się na ciebie i zrobi ?co trzeba? w "adekwatnym" stroju...

7

pedritos a może się zniechęciła ....

8

Zniechęciła... Co masz na myśli?

9

Nuda, rutyna.

10

Takie gdybania sa bezsensowne i do niczego nie prowadzą, po postu powiedz zonie co ci leży na duszy a potem ustalcie wspólnie jak zaradzić takiej apatii w sypialni .

11

Musisz być przygotowany na to, że niedługo żona zamieni stringi na barchanowe gacie do kolan. Kobiety tak robią.

12

Ten temat nie ma najmniejszego sensu, uważam że powinieneś porozmawiać z żoną, przyczyn może być mnóstwo, a my nie jesteśmy twoją żoną. smile

13

pedritos napisał/a:

Zniechęciła... Co masz na myśli?

A co Ty zrobiłeś, aby podniecić/wzbudzić żądzę u żony smile? Chyba żona straciła zainteresowanie Tobą i nie dziwię się... zamiast od czasu do czasu w 100% zrobić coś spontanicznego od Siebie (zaskoczyć), aby podniecić własną żonę Ty szukasz atrybutów, ale dla Niej.
Chcesz znieść rutynę w Jej zachowaniu podczas zbliżeń, ale nie zauważyłeś, że w tej kwestii Sam popadłeś w rutynę?

14

Niedawno zapytałem zony czemu przy mnie nie zaklada stringow to mi powiedziała ze to tylko przypadek i nie mawtym żadnego problemu ale ja ją  znam i wiem zecos jest na rzeczy...

Wydaje mi się ze staram się Zone zaskakiwać, od czasu do czasu jakiś prezencik jakieś wyjście. Wydaje mi się ze raczej z mojej strony jest oki

Sprawdź bieliznę  w https://www.sklep-biustonosze.pl. Rozmiarów dużo, właściwie dla każdego. Różna kolorystyka, więc bielizna pasuje do każdej kreacji. Jak chcesz urozmaicić trochę swoją bieliznę to nawet erotyczne biustonosze się znajdą. No i duży wybór polskich producentów.

16

Mi też po wielu latach związku nie chce się zawsze stroić.

Posty [ 16 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » seksowna bielizna zony - problem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024