witam moze powiem od razu, to nie jest wielki problem jedynie chce sie dowiedziec co byscie mi poradzily.
mozecie uznac to za dziecinne jak chcecie.
moj chlopak chodzi na studia. nic nadzwyczajnego:) mowi mi o wszystkim co sie tam dzieje, sa to studia gdzie chodza sami faceci, na cala grupe wykladowa jest moze 3 dziewczyny. chodzi o to ze w hostelu w ktorym nocuja(studia zaoczne) pracuja chyba zbyt wyluzowane "dziewczyny" nie wiem moze sie nie znam, nie wiem jak to jest ale powiedzial mi nawet ze jedna wyciagala jego i kilku kolegow na NOCNY SPACER. nie zgodzili sie, do dzis myslalam ze mowi mi wszystko. ale na nk kolega z ktorym nocuje w pokoju napisal mu wiad cos o jakiejs karolinie czy nie wie czy ma jakies zdjecia z nimi bo podobno sobie robili, nie zareagowalam na to ale poczulam sie troche nieswojo, bo o zadnej takiej mi nie wspominal... ;/ nie wiem czy pytac moze to odebrac ze jestem zazdrosna ze pytam skoro mnie to interesuje... ale glupio mi ze mi nie mowi,tak sie zazwyczaj rozpowiada a o tej pierwsze slysze, w dodatku mowi ze tam juz bedzie zawsze nocowal ;/ uznacie pewnie ze przejmuje sie glupotami, ale w moim zwiazku zawsze wszystko bylo jasne, nie bylo tajemnic. ;/