Witaj na niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Nie jesteś zalogowany.
Ach , stoje przed tym sympatycznym dylematem:)jaka suknia wlozyc w tym wyjatkowym dniu, i pojawia sie podstawowe pytanie czy biala czy ecru, a moze jeszcze jakas inna? Mam czarne wlosy i raczej blada cere, wiec nie wiem na jaki kolorek sie zdecydowac.Niekoniecznie musze byc trendy w tym dniu,bylebym tylko czula ze wygladam wyjatkowo pieknie:)))no do slubu jeszcze 4miesiace, ale chyba czas pomyslec o sukni...Co myslicie?
przy Twoim typie urody ecru, zdecydowanie, w białej byłabyś jeszcze bledsza:)ślicznie wyglądają ecru z doczepianymi różyczkami, ale to już taka ekstrawagancja z lekka;)
no ecru są teraz też nawet modniejsze!!!i do ciemnych włosów bardziej pasują, ocieplają tak urodę:)
Ja polecałabym Ci kolor ecru do Twojej cery, a najlepiej przeczytaj coś o trendach w modzie i w ogóle o makijażu ślubnym. Naprawdę są tam fajne rzeczy.
wg mnie suknia powinna byc koloru bieąłego, tradycyjna
To zależy bo i na cere można znaleźc sposub solarium i wtedy cemna karnacja właosy i biała suknia ale tak na prewde liczy sie fason a nie kolor.
zasada jest prosta jesli jestes ciepłym typem urody (czyli jesien wiosna) dobrze ci jest w białym (snieżno białym)
jesli jestes zimnym typem urody postaw na ecru kolor kosci słoniowej czy jakąkolwiek złamana biel
a jakim jestes typem urody to poniżej
http://mysza330.republika.pl/TYPY_KOLORYSTYCZNE.html