Jak sprawić, by się we mnie zakochał??? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak sprawić, by się we mnie zakochał???

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Jak sprawić, by się we mnie zakochał???

Witajcie,

przychodzę do Was z prośbą o opinię mojej sytuacji, gdyż ja najzwyczajniej w świecie troszkę się pogubiłam, i jak "nastolatka" nie wiem co robić, chociaż mam prawie 30-stke na karku wink.

Otóż jestem rozwódką, bezdzietną (niestety, życie ciężko mnie doświadczyło w młodym wieku), jednakże pozbierałam się do kupy, stałam się bardziej pewną siebie kobietą, niezależną, wiedzącą czego i kogo chce od życia. Po rozwodzie jestem już 2 lata, przez ten czas spotykałam się z 2 facetami, jednak żaden z nich nie był tym z kim tak na prawdę chciałabym być. Przysięgłam sobie, że mężczyzna z którym będę, będzie mnie na prawdę chciał, kochał i szanował. Nie szukałam na siłę, stwierdziłam, że zajmę się sobą, swoim życiem , rozwojem osobistym, aż w pracy pojawił się ON. Na jego widok mocniej zabiło mi serce, a kiedy się uśmiechnął, wiedziałam - że będą z tego kłopoty  wink. Czuję między nami niesamowitą chemię. On za każdym razem kiedy pojawiam się w jego pobliżu, łapie ze mną kontakt, uśmiecha się szeroko, podczas rozmów zbliża nieco się bardziej do mnie niż przeciętny kolega wink. W rozmowach pojawiają się podteksty dotyczące nas oboje, podczas wyjść razem z ludźmi z pracy, praktycznie tylko ja zwracam jego uwage, zauważyłam to nie tylko ja, ale kilka osób z otoczenia, czasem przypadkiem mnie obejmie, dotknie, "posmyra włosy pieszczotliwie" , no i zaproponował wypad do Warszawy w kwietniu. Dodatkowo jego dobry kolega z pracy rzuca dwuznaczne wypowiedzi , które świadczą , ze mu się podobam typu "nie mów o innych facetach Aniu, bo Paweł będzie zazdrosny wink". Pytał się mnie czy mam dzieci, czy mam męża - wydaje mi się, że nie bez przyczyny. On z natury jest raczej nieśmiałym facetem, a ja zupełnie nie wiem jak z nim postępować, by go nie odstraszyć, chciałabym, żeby między nami coś się rozwinęło, tylko kompletnie nie wiem jak postępować.

Bardzo chciałabym prosić o rady, opinie - co Wy kochani forumowicze o tym myślicie?

Z góry dziekuję za każde słowo!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak sprawić, by się we mnie zakochał???

Aniu, myślę że powinnaś dalej być sobą i robić to co robisz teraz. Do tej pory wszystko idzie tak jak powinno, więc i dalej też będzie dobrze. smile Tylko nie spinaj się i nie wysilaj aby było "idealnie". On jeśli już, to ma się zakochać w Tobie takiej jaka jesteś a nie w takiej jak doradzą ci inni. Powoli, spokojnie a wszystko będzie dobrze.

3 Ostatnio edytowany przez Nektarynka53 (2015-03-15 22:18:38)

Odp: Jak sprawić, by się we mnie zakochał???

Jak dla mnie nie musisz Go w Sobie rozkochiwać smile. Bądź cały czas Sobą, tym samym przekonacie się czy rzeczywiście tak do Siebie pasujecie - czy to jest to. Sama chyba dobrze wiesz, że jak czasami chce się ZA BARDZO to niestety może wyjść tylko gorzej. A widzisz nie szukałaś na siłę i być może znalazłaś drugą połówkę, tak teraz na siłę nie próbuj Mu się przypodobać. Jeśli jest nieśmiały to tym bardziej będziesz mogła Go osaczyć - może jest typem osoby co potrzebuje dużo czasu na rozwój uczuć?
Tak czy inaczej gratuluję i życzę powodzenia smile. Nie myśl za bardzo o tym wszystkim, bo przekombinujesz wink.

Margolinka napisała przede mną podobne myśli do moich smile.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak sprawić, by się we mnie zakochał???

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024