Ostatnio uswiadomilem sobie pewna rzecz a mianowicie to ze zakochalem sie w kuzynce, ale to nie jest bliska kuzynka,nasze babcie sa siostrami. O tym ze jestesmy spokrewnieni w jakims stopniu wiemy od dawna. Znamy sie jakies 6-7 lat, od poczatku nas cos do siebie ciagnie, jednak wiadomo, rodzina to rodzina. Widzimy sie moze raz na miesiac bo kazdy ma swoje zajecia ale w miedzyczasie praktycznie caly czas mamy jakis kontakt, rozmawiamy, pomagamy sobie, wiemy o sobie wszystko. Gdy sie widzimy to juz calkiem inna bajka, da sie cos wyczuc w powietrzu, cos innego niz przyjazn, choc nie od poczatku tak jest. Zaczelo sie to jakis rok temu po wspolnie spedzonych wakacjach,od tamtej pory cos we mnie zaczelo powoli drgac az do ostatniego sylwestra ktorego z nia spedzilem, wtedy sobie uswiadomilem ze to cos wiecej. Natomiast ona gdy jestesmy sami tez nie zachowuje sie tak jak zachowuje sie rodzina, chce zebym ja przytulil, ogolnie nie zachowuje sie jak kuzynka tylko raczej jak moja dziewczyna. Po prostu wiem , ze gdybysmy nie byli rodzina to bylbym z nia a tak to sie dusze sam w sobie i czuje ze ona ma podobnie. Sam nie wiem co robic, skoro nie moge byc z nia to chcialbym sie odkochac ale czy to mozliwe? Bo raczej niemozliwe sa zwiazki miedzy kuzynami. Wiem ze ona o tym wie i nie chce sie zaangazowac. Nie moge jej wprost powiedziec tego co czuje,chcialbym jej to wyznac, dac jakis znak lub sygnal ale nie wiem jak, szczegolnie ze jestesmy rodzina a gdy pomysle jaka to jest wspaniala dziewczyna to moje serce doslownie peka. Najgorsze jest to, ze nie moge od tak stracic z nia kontaktu bo zawsze sie tam gdzies bedziemy widziec, szczegolnie ze mieszkamy niedaleko. Da rade sie jakos odkochac lub obejsc nasze pokrewienstwo (zart) ?
Temat: Uczucie do kuzynki?
Zobacz podobne tematy :
Odp: Uczucie do kuzynki?
to nie jest aż tak bliskie pokrewieństwo moglibyście spokojnie wziąć ślub :-)
Odp: Uczucie do kuzynki?
Ślub to pół biedy ale co do dzieci... Zastanów się, czy na pewno chcesz ryzykować problemy genetyczne.
Jeśli pójdzie to Wam na poważnie, zróbcie badania pod tym kątem.