kilka dni temu napisal do mnie chlopak kolerzanki z ktora on jest ona jest w osrodku i ciagle go zdradza on o tym wie chcial ze mna isc na uklad miedzy nami sam seks bylam dziewica i umowilam sie z nim lekko podpilam no i stalo sie rozdziewiczyl mnir potem kolejny raz zaczol mowic ze mnie kocha se mu wystarczam ze zalerzy mu po kilku dniach poszlismy do chotelu gdzie on mnie zabral twierdzil ze to tylko kwestia czasu jak zerwie z ta dziewczyna bo ona ciagnie od niego tylko kase i rzeczywiście tak jest ale po tej nocy w hotelu nagle zaczol twierdzic ze to moze byc tylko miedzy nami a czas pokaze potem ze moze mnie zranic ze jestem kochana i delikatna teraz twierdzi ze kiedys zerwie z nia i mam nie nqciskac na niego nwm co o tym myslec prosze o jakies sensowne odpowiedzi z gory dziękuj?;)
Jeśli mu zależy to zerwie z tamtą dziewczyną, nie naciskaj jednak bo go to tylko wypłoszy. Na układ "sex bez zobowiązań" bym nie poszła. Chyba że o to Ci chodzi. Wystaw go na jakąś małą próbe, sprawdz czy mu zależy.
kilka dni temu napisal do mnie chlopak kolerzanki z ktora on jest ona jest w osrodku i ciagle go zdradza on o tym wie chcial ze mna isc na uklad miedzy nami sam seks bylam dziewica i umowilam sie z nim lekko podpilam no i stalo sie rozdziewiczyl mnir potem kolejny raz zaczol mowic ze mnie kocha se mu wystarczam ze zalerzy mu po kilku dniach poszlismy do chotelu gdzie on mnie zabral twierdzil ze to tylko kwestia czasu jak zerwie z ta dziewczyna bo ona ciagnie od niego tylko kase i rzeczywiście tak jest ale po tej nocy w hotelu nagle zaczol twierdzic ze to moze byc tylko miedzy nami a czas pokaze potem ze moze mnie zranic ze jestem kochana i delikatna teraz twierdzi ze kiedys zerwie z nia i mam nie nqciskac na niego nwm co o tym myslec prosze o jakies sensowne odpowiedzi z gory dziękuj?;)
Bożeee, chodziłaś do jakiejś szkoły czy tylko na wagary ?
Moze jest z innego kraju? Teraz duzo dziewczyn ze wschodu trafia do Polski. Jak dla mnie moze byc nawet z Wietnamu, tam tez maja takie '?'. Ale, ze dziewica? To ciekawe.
Słyszałam, że można tu uzyskać jakąś rade... a nie docinki. Radzę spojrzeć w swoje idealne wnętrze.
Cóż za olbrzymia naiwność, nie mówiąc już o braku szacunku do swojego ciała i o jakiejkolwiek moralności. A z tą propozycją próby to już skrajna dziecinada. Facet znalazł naiwną panienkę, zaproponował układ bez zobowiązań, a ta poleciała jak ćma do światła. Najpierw makaronu na uszy ponawijał (swoją drogą jak można po kilku dniach uwierzyć w bzdury o kochaniu), wykorzystał a teraz widzi, że dziewczynka się zaangażowała, to ją zaczyna dystansować. Dziecko, to klasyk, on cię nie kocha, z dziewczyną nie zerwie, ale będzie cię dalej wykorzystywać, bo ty mu na to pozwolisz. Już cię urobił. Za jakiś czas rozpowie kolegom, że ma panienkę za darmo i nie zdziwię się, jak zaczną do ciebie dzwonić i pytać o usługi - wiadomo jakie.
Wiesz
tu są sami mistrzowie ortografi i poprawnej polszczyzny
więc licz się z docinkami
a co do wątku to przyznam że "tragedia" ![]()
8 2014-11-02 22:41:22 Ostatnio edytowany przez bebe78 (2014-11-02 22:43:56)
Jedyne co mi teraz sensownego przychodzi do głowy to....
Trzeba było przeanalizować słownik ortograficzny zanim zaczęłaś....ech.
Ok. Przeanalizowałam i poradziłabym Ci -
Zaszalałaś sobie?? to teraz uciekaj od tego chłopaka
Mądrych wyborów życzę.
Wszystko nam sie ulozylo zerwał z dziewczyną i jestesmy razem
i przepraszam za bledy ale kijowa klawiatura w tel i ciezko pisac bez bledôw
10 2014-11-13 22:57:25 Ostatnio edytowany przez krzysiek95 (2014-11-13 22:57:45)
Ona go zdradzala, a on poszedl na uklad i dopiero potem zerwal....
Hmmmm ciekawe ![]()
Dostał co chciał i mu się znudziło, idzie szukać nowych zabawek w nowej piaskownicy;)
no zdradzilavi to nie raz wszystko sie teraz okazalo ale jak narazie nam sie uklada i mam nadzieje.ze dalej tak bedzie
13 2014-11-17 13:54:46 Ostatnio edytowany przez Iceni (2014-11-17 13:57:46)
Jak na moj gust to to jest troll.
...Znaczy mam nadzieje, ze to jest troll. ![]()