Rzuciła mnie dziewczyna po 4 latach - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Rzuciła mnie dziewczyna po 4 latach

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

1 Ostatnio edytowany przez Zbyrek (2014-10-28 04:22:17)

Temat: Rzuciła mnie dziewczyna po 4 latach

Witam ,
tak jak w temacie nic dodać nic ując kochałem ja nad życie mam 23 lata jestem już 2 dzień po rozstaniu jak ze mną zerwała powiedziała mi w aucie ze się dusi w naszym związku i już mnie nie kocha  Po tym jak robiłem dla niej wszystko a ona mnie potraktowała porostu jakbym  się zurzyl , zgniotła mnie i wyzucia jak śmiecia sad  . W domu nie miała za miło rożne rzeczy się działy byłem dla niej podpora,nasz związek nie był idealny ale które związki są idealne? ale wszystko się zaczęło w monecie gdy poszła na studia jeden kolega w tym temacie misiek666  ma identyczny przypadek jak ja dosłownie słowo w słowo ... od zawsze była chłonna na towarzystwo  i rozmawiałem z nią o tym czy się nie zmieni jak na nie pójdzie, zapewniała mnie o tym ale widziałem z czasem jak zaczęła do mnie podochodzi  hmm ale ona porostu wybrała akademik studia i znajomych po 4 latach jak dbałem o moja myszkę sad Strasznie złamała mi serce 2 dzień nie mogę nic zjeść ani spać ponieważ nadal ja kocham ale wiem ze już do siebie nie wrócimy znam ja i to już jest koniec  bardzo mi jest z tym ciężko, smutno ,jak patrze na jej zdjęcie to porostu płacze:(

Dzisiaj mamy sie spotkac oddac se rzeczy i powiedzialem jej zeby poswiecila mi 15 minut na ta ostatnia rozmowe ,chce jej powiedziec jak bardzo mnie zraniła i chce sie z nia pozegnac  sad

Zobacz podobne tematy :
Odp: Rzuciła mnie dziewczyna po 4 latach

Hejka Zbyrek.... mój związek skończył się też nagle z dnia na dzień po 13 latach w tym 9 razem mieszkaliśmy i żyliśmy. Stało się to 5 miesięcy temu... żyliśmy w usa po czym postanowiliśmy wrócić do polski po 2 latach... ona miała wrócić pierwsza aby ogarnąć pracę itp.. dwa dni po przylocie do polski zadzwoniła że nie jest ze mną szczęśliwa i dusi się w związku i że ona myśli że samotnie jej się będzie dobrze żyło.... początkowo myślałem że to dopadła ją okropna depresja ... nie rozmawialiśmy telefonicznie do tej pory ponieważ ona nie chciała... mailowo kontaktowaliśmy się na początku ja wypisywałem do niej argumenty żeby przemyślała i takie tam ale to jeszcze bardziej zauważyłem że działa odpychająco do mojej osoby... zajęło mi 3 miesiące abym zaczął jakoś normalnie funkcjonować bo dodam że do tej pory większość mojego życia była ukierunkowana na nasze wspólne plany i naszą przyszłość i nagle zostałem sam bez niczego.... po 2 miesiącach zaprzestałem kontaktu z mojej strony ponieważ zaczeli mi doradzać znajomi i przyjaciela abym dał spokój... że nie ma nic na siłę.... i tak też uczyniłem... minęło kolejne 2 miesiące i moja była kobieta pisze do mnie że pierwszy raz od wyjazdu sama wiadomość... że jest ciekawa co u mnie słychać i że mnie kocha jako człowieka i życzy mi jak najlepiej , że ma nadzieję że kogoś poznałem i ędę szczęśliwy i żebym nie miał nadziei że ona kiedyś do mnie wróci bo teraz jej dobrze samej i że ma nadzieję że kiedyś się spotkamy na kawie w przyjaznych stosunkach i sobie porozmawiamy. ja na to wszystko jej odpisałem ale bardzo krótko beż żadnych szczegółów poprostu że też jej wszystkiego najlepszego i tyle. Od tamtej pory mija ponad miesiąc i nie mamy kontaktu ze sobą... dodam że nie zamierzam nawiązywać. ja się starałem w związku i nie byłem tą gorszą osobą i przypuszczam że i tak samo było u ciebie... poprostu nie doceniły tego co im oferujemy i nie możemy mieć im tego za złe, ale też nie możemy myśleć że to z nami coś nie tak. Poprostu zasługujemy na inne osoby które docenią nas takimi jakimi jesteśmy. ... moja rada jest taka że na początku odpuść żeby ona poczuła że naprawdę na własne życzenie cię traci...  bo na siłe przekonywanie nic nie da... jeśli po kilku tygodniach będzie nadal utwierdzona że dobrze postąpiła... zapomnij o tej kobiecie... rozpocznij życie na nowo..... nigdy nie mów źle o swojej byłej dziewczynie,,,, bo to jest ładna zasada że o kimś kto odchodzi mówi się dobrze albo wcale... tutaj też to można zastosować.... jeśli kocha to za jakiś czas sama się odezwie... jeśli nie kocha to i tak nic nie tracisz bo na siłe nie ma co... znajdziesz odpowiednią kobietę której dasz szczęście i ona będzie dawała je tobie... najważniejsze to się nie załamuj,.,.. czytaj to forum bo w moim przypadku uważam ze mi wiele pomogło. Od 2 miesięcy uwierzyłem w siebie i już sobie wyobrażam życie z inną kobietą ... także czas robi swoje ale nadal od czasu do czasu płaczę ale nie za moją byłą kobietą ,.... tylko poprostu z tego powodu że mimo iż tyle wydaje mi się że włożyłem w ten związek a się nie udało.  Zyczę powodzenia kolego... idź w miasto... szukaj towarzystwa.. bardziej do pogadania niż pijaństwa ale i czasami podrinkować też można bo to pomaga. Uwierz w siebie i będzie dobrze.

3

Przyznaję rację- czytaj to forum a powoli sie wyleczysz. Mnie bardzo to pomogło, historie innych ludzi i to jak sobie radzili ze swoimi problemami. Poczytaj i zobaczysz że nie jesteś sam w takiej sytuacji. Zobacz jakie są fazy rozstania w związku. Również przez nie wszystkie przejdziesz. Na razie wydaje ci się zupełnym końcem egzystencji to, że dziewczyna od ciebie odeszła. Jednak tak nie jest- spotkasz inną, która tak samo zawróci ci w głowie. Tak to jest na tym świecie że przeżywamy rozterki miłosne. Do znalezienia tej prawdziwej statystycznie mamy kilka związków i kilka rozstań. Z każdego związku należy wyciągnąć jakąś lekcje i wnioski. Oby tobie się udało.
Poważnie, to forum ci pomoże.

4

Koledzy właśnie dowiedziałem sie zaskakującej rzeczy i odrazy mnie uleczyło to ona nie zasługuje na żadna milosc ona wybrała imprezy znajomych i jest z tego szczęśliwa ze mnie zucila bo spadl jej kamien z serca bo bylem dla niej ciezarem hah słuchajcie dzisiaj nie bede z nia milo rozmawiał wypone jej duzo bo po tym co widziałem juz jej nie kocham sam nikt tego czasu mi nie zwróci ale widze ze bylem z toksyczna zdzira widać ze ułożenie jej wszystkiego oraz pomoc najbardziej zakochanego faceta była dla niej problemem czujecie to ?:D takze dyskoteki chlanie i numerki na jedna noc ja czekaja moze tego chciala ale powiem jej co dzisiaj mysle o tym poprostu poczuje ulge smile

5

i Dzięki boga za faceboki bo dożo można sie dowiedzieć big_smile Później napisze czy czuje ulge zeby ktos kiedys przeczytal ten post i komos może tez po może bo ja dzisiaj duzo poczytalem i naprawde te forum ulecza smile

6

Zbyrek dam Ci dobrą radę.Niczego jej nie wygarniaj nie wypominaj.Całkowicie ją olej.To ona poczuje większą satysfakcję jak teraz zaczniesz się rzucać.

7 Ostatnio edytowany przez Mazar (2014-10-28 10:53:50)

Faktycznie, ta strona bardzo pomaga w tego typu przypadkach. Niektórym siły dodaje pocieszanie a innym czytanie o kobietach które nie doceniają swoich facetów. Ja jestem chyba tym drugim typem bo wolę doszukiwać się braku dojrzałości, sprecyzowanych wymagań u niej niż wad i mnie. Ale to tak tylko między nami więc ciiiii smile
Także ten, tego, scenariusz.... pocierpisz, bo to że zrozumiałeś że ona wybrała imprezy czy studia czy co tam innego nie da jeszcze spokoju. W tym wypadku jak w naszym NFZ, czas leczy rany. Tylko od Ciebie będzie zależało czy dalej będziesz szukał kobiety czy olejesz temat i poczekasz co los przyniesie.
A tak na marginesie, już z punktu widzenia kogoś kto zostawiał i sam był zostawiany, nie staraj się jak już z kimś będziesz. Tzn nie do przesady, żebyś nie pisał że robiłeś dla niej wszystko. One są o tyle dziwnymi istotami że im bardziej je olewasz tym bardziej je do Ciebie ciągnie. A jeśli już będziesz w związku to też nie ma sensu dawać wszystkiego, dlatego że skoro wyplujesz się z wszystkiego co możesz jej dać, to przestaniesz być już interesujący. księżniczki psia jego mać smile

8

Swen ma racje. Daj spokoj z wypominaniem i wygarnieciem. I ciesz sie wolnoscia bo lepiej byc samemu niz z byle kim.

9 Ostatnio edytowany przez Zbyrek (2014-10-28 18:06:04)

Tak że już po ,powiem wam ze jestem najspokojniejszym facetem na świecie ,ale musiałem jej powiedzieć co czulem i co wybrała musiałem powiedzieć ze skoro byla ze mną a mnie nie kochala i ja ciagle o nia dbalem i bylem taxi to ona byla poprostu szmata bo ze tak powiem nawet sie z nia kochałem .., i dodałem ze bylem  tatuskiem który wychował ja a ona jak śmiecia mnie zgniotła i wyzucila a jak jej oddawałem rzeczy to powiedzialem ze dziewczynie bym poprostu je dal do reki  ale szmacie to chyba można rzucic przykro mi sie zrobilo jak je zbierała ale ona nie wie jak ja sie czulem 2 dni nic nie jedzac i nie spiac kochałem ja i nadal cos czuje ale ona dokonala wyboru .Zachowałem sie troche jak cham ale powiem wam jest mi lżej Dodam ze w koncu widziałęm u niej łzy mysle ze dalo jej to do myslenia

Dziękuje za poprzednie wypowiedzi jeśli chodzi o kolejna dziewczynę jakiej będę kiedyś szukać to nie będę jej traktować złe dlatego że jestem po przejściach ale porostu poczekam żeby ja poznać testować i pytac czy chce poważnego  związku .Za jakiś czas może mi przejdzie i będzie dobrze wierze w to co napisaliście bo nic innego mi nie zostało

10

Nauczysz się, że im więcej z siebie dasz- tym mniej Ci zostanie. Wyciągnęła z Ciebie ile mogła i poszła w tany.

Jeszcze zatęskni! ale Ty bądz twardy i pokaż jej drzwi

11 Ostatnio edytowany przez Zbyrek (2014-10-29 16:19:55)

No pierwsza noc w koncu przespana :)ulżyło mi po tym jak jej co nieco powiedziałem i pokazałem jej jak to jest potraktować kogoś jak śmiecia  takjak mowilem jeszcze troche bedzie bolec ale juz mniej efekty juz sa smile

25.anowi to jest prawda co powiedziałaś  wyciągnęła wszystko i poszła w tany w sumie ciesze sie ze jej to na koniec zrobilem moze zacznie myslec i przeplacze pare nocy ze jest szmatą

Tylko ciekawi mnie kiedy znajdę ta 2 polówkę kiedy pojawi się na horyzoncie chciałbym zęby uleczyła moje serduszko jakis kolejny aniołek sad

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Rzuciła mnie dziewczyna po 4 latach

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024