Zostawila mnie dziewczyna prosze o pomoc - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zostawila mnie dziewczyna prosze o pomoc

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1

Temat: Zostawila mnie dziewczyna prosze o pomoc

Witam. Dwa tyg temu zostawila mnie dziewczyna mowi ze nie ma szans już dla nas ze nie chce ze mna być ale ciagle się odzywa i chce spotykać, spotyka się tez z innym ale mowi ze to tylko kolega, jak powiedziałem ze mam kogos na oku już tez to się obrazila, w naszym związku była rutyna ale ja ja bardzo kocham i nie wyobrażam sobie zycia bez niej, ona mowi ze nie chce tracic kontaktu co robic?? jest jeszcze dla nas szansa?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zostawila mnie dziewczyna prosze o pomoc

Prawdopodobnie sytuacja wygląda standardowo. Z tamtym jeszcze nie ma nic pewnego, więc chce jeszcze spotykać się z Tobą. Najlepsza rada, to odciąć się od niej, nie spotykaj się z nią.

3

adamajkis napisał/a:

Prawdopodobnie sytuacja wygląda standardowo. Z tamtym jeszcze nie ma nic pewnego, więc chce jeszcze spotykać się z Tobą. Najlepsza rada, to odciąć się od niej, nie spotykaj się z nią.

Na pewno tak jest. Klasyka. Zawsze tak to działa.

4

Niestety jak wspomnieli poprzednicy zostales ta "druga opcja"

5

Nie rób sobie nadziei lepiej staraj się nie widywać jej .Odetnij się . ona po prostu kłamie.taka osoba jej nic nie warta .

6

Nie odpowiadam Ci, odeszłaś, więc daj mi spokój. Opcję "przyjaźni" możesz sobie wsadzić.
Tak powinny brzmieć Twoje dwa, naprawdę ostatnie zdania do niej skierowane.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zostawila mnie dziewczyna prosze o pomoc

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024