On nie doszedł we mnie, ale nie mam okresu - czy mogę być w ciąży? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » On nie doszedł we mnie, ale nie mam okresu - czy mogę być w ciąży?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 20 ]

1

Temat: On nie doszedł we mnie, ale nie mam okresu - czy mogę być w ciąży?

kochałam się ze swoim partnerem ale on nie doszedł w ogóle , używaliśmy prezerwa tych Durex Extra safe które są podobno najbezpieczniejsze jak na pierwszy raz , ale martwię się gdyż od 3 tygodni nie dostałam okresu , nie wiem co robić skoro on nie doszedł we mnie proszę o szybką odpowiedź

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: On nie doszedł we mnie, ale nie mam okresu - czy mogę być w ciąży?

test ciążowy ! następnie beta HCG!

3 Ostatnio edytowany przez Koka99 (2014-09-08 15:52:34)

czyli istnieje taka możliwość żebym zaszła w ciąże ? , i czy jest ona duza czy raczej znikoma ?
chciałam też dodac ze ostatnio mam bardzo dużo stresu , oraz zaczełam tydzien przed okresem biegać , przez co czułam się bardzo zmęczona

4

Skoro w ogóle nie doszedl to jak mozesz byc w ciąży.
Nakręcasz sie i sie spóźnia okres.

Na upartego mozesz zrobić test, ale skoro on w ogóle nie doszedł to bym uważała ze ciaza jednak odpada.

5 Ostatnio edytowany przez skarb15 (2014-09-08 16:38:10)

Wątpię żebyś byla w ciąży używając prezerwatyw , malo prawdopodobne . Jeżeli Cie to nie pokoi pójdź do apteki po test ciazowy kosztuje nawet 5.50 zł. nie ma co nie potrzebnie panikowac.

6

martwi mnie to ze okres spoznia mi sie juz 3 tygodnie , przez co bardzo sie denerwuje sad

7

Stres też może mniec wpływ na spoznianie się okresu . nie doszedł w tobie i jeszcze miał na sobie gumke.

8

dodam też ze stosunek trwał okolo dwóch minut , czyli nie ma powodu martwic sie że zaszłam w ciąże ? , byliśmy bardzo ostrozni dlatego dziwi mnie to że okres mi sie tak długo spoznia

9

Ja bym się nie marwila na Twoim miejsu jak Cie to nie pokoi kup test wtedy przestaniesz się stresowac lada moment i dostaniesz okresu . widać jesteś  młoda i nie wiem czy masz regularne cykle . nie martw się juz smile

10

hmm w ostatnim czasie moje cykle sa w miare regularne

11 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2014-09-08 17:01:18)

Koka99 napisał/a:

martwi mnie to ze okres spoznia mi sie juz 3 tygodnie , przez co bardzo sie denerwuje sad

Dziewczyno, idź do ginekologa, a nie na forum się modlisz.

3 tygodnie opóźnienia to o wiele za dużo, nawet dla nieregularnego cyklu. Nie musisz być w ciąży, ale coś innego może Ci dolegać.
Nie olewa się czegoś takiego.

12

chciałam uzyskać jakiś porad od kobiet starszych i doświadczonych zanim zaczerpnę rady u  ginekologa, wiec nie musisz odrazu na mnie wyskakiwać gdyż już i tak mam za dużo stresu smile

13

Pomoglam to co mogłam Ci pomoc . Moim zdaniem.nie masz sie co bać w miarę regularne to jeszcze nie regularne cykle . Kochana trzymaj się smile

14

Koka99 cholernie wątpliwe jest to abys byla w ciąży.
Zrob test tak dla swietego spokoju i idz na wizyte do ginekologa.

15

Koka99 napisał/a:

chciałam uzyskać jakiś porad od kobiet starszych i doświadczonych zanim zaczerpnę rady u  ginekologa, wiec nie musisz odrazu na mnie wyskakiwać gdyż już i tak mam za dużo stresu smile

Sama jesteś sobie winna, trzeba się było zabezpieczyć i by stresu nie było.
Doświadczona kobieta właśnie powinna doradzić wizytę u specjalisty, bo tylko on może stwierdzić, co Ci dolega.

16 Ostatnio edytowany przez skarb15 (2014-09-08 22:34:17)

Nie ma co udzielać złotych rad . Dziewczyna zapytała bo potrzebuje porady , po to jest ten portal. Zabezpieczala się wiec nie ma co jej za to tepic, teraz sa inne czasy trudno.

17

Cynicznahipo napisał/a:
Koka99 napisał/a:

Doświadczona kobieta właśnie powinna doradzić wizytę u specjalisty, bo tylko on może stwierdzić, co Ci dolega.

Ona napisała w pierwszym poście że byli zabezpieczeni nawet podała dokładną nazwę prezerwatyw wink
a z resztą wpisu sie zgadzam.

Autorko w ciąży nie jesteś...a jeżeli byś była to pierwsza będę szła do ciebie w pielgrzymce bo to jakiś cud wielki musiałby być...
ale fakt 3 tyg to bardzo dużo i fakt stres może na o wpływać, nie ma co zwlekać idź do gina niech ci przyczyne braku okresu znajdzie i zaradzi smile

pozdrawiam

18

Malinowy_Elf napisał/a:
Cynicznahipo napisał/a:
Koka99 napisał/a:

Ona napisała w pierwszym poście że byli zabezpieczeni nawet podała dokładną nazwę prezerwatyw wink

Autorko w ciąży nie jesteś...a jeżeli byś była to pierwsza będę szła do ciebie w pielgrzymce bo to jakiś cud wielki musiałby być...
ale fakt 3 tyg to bardzo dużo i fakt stres może na o wpływać, nie ma co zwlekać idź do gina niech ci przyczyne braku okresu znajdzie i zaradzi smile

pozdrawiam

Czytałam o gumce.
Jednakże, jeśli dostaje kręćka ze strachu, mimo, że facet nie doszedł, a była do tego gumka, to sorry, ale albo powinna sobie odpuścić seks, albo pomyśleć o jakimś dodatkowym zabezpieczeniu, żeby czuć się pewniej.

19 Ostatnio edytowany przez Leeahlee (2014-09-09 15:22:35)

Cynicznahipo napisał/a:
Malinowy_Elf napisał/a:
Cynicznahipo napisał/a:

pozdrawiam

Czytałam o gumce.
Jednakże, jeśli dostaje kręćka ze strachu, mimo, że facet nie doszedł, a była do tego gumka, to sorry, ale albo powinna sobie odpuścić seks, albo pomyśleć o jakimś dodatkowym zabezpieczeniu, żeby czuć się pewniej.

A ja uwazam, ze zawsze powinno sie brac pod uwage zajscie w ciaze. I jezeli dziewczyna i/lub facet tak sie boi to nawet 10 dodatkowych zabezpieczen nie pomoze. Skoro ma takie schizy mimo, ze wlasnie nie doszedl w niej to nie powinni wlazic komus to lozka, bo niestety szanse na wpadke zawsze sa, moze i bardzo male, ale sa.

Posty [ 20 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » On nie doszedł we mnie, ale nie mam okresu - czy mogę być w ciąży?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024