Jak naprawic kontakt i go odzyskac? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Jak naprawic kontakt i go odzyskac?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Jak naprawic kontakt i go odzyskac?

Spotykalam sie z nim kilka tygodni. Mieszkal w moim miescie ale za niedlugo mial wyjechac stad na zawsze. Nie bylismy para bo znalismy sie za krotko ale bylismy naprawde bardzo, bardzo blisko. Wiedzialam ze go bardzo pociagam, czesto mi o tym mówil. Jednak nie czulam do końca czy bedzie cos wiecej. Kiedy po kilku tygodniach wyjechal obawialam sie ze stracimy kontakt, wiadomo jak to jest z odlegloscia. On pisal ciagle ze niee bedzie tak, mamy numery, fejsa. Przez ponad miesiac rzeczywiscie pisalismy prawie codziennie, pytal mnie czy nie ma jakiegos chlopaka, chcial zebym do niego przyjechala, odliczal kiedy sir spotkamy. Pisalismy jakbysmy sie znali kupe czasu.Mielismy sie juz spotkac, niestety przed spotkaniem pokłócilismy sie, nie spotkalismy sir. Bardzo sie na niego zdenerwowalam(w sumie wyszlo na to ze to nie jego wina) teraz mysle ze az za bardzo. On tez sie obrazil na mnie dlatego ze nie uwierzylam w jego tłumaczenia. Wiem ze naprawde zalezalo mu na spotkaniu.Nie odzywalismy sie ponad  tydzien, az wkoncu nie wytrzymalam i napisalan.. Pisalisny chwile, opowiadal ze szczegolami co u niego, ale czuje ze to nie to co przed tygodniem.. Nie wiem co robic, co mam zrobic zeby bylo jak dawniej. Wiem ze mu na mnie zalezalo, zrobil kilja takich rzeczy, ze wiedzialam ze nie chodzi mu tylko o jedno(wiedzialam, ze chce to ze mna zrobic bo szalal przy mnie, ale nie chcialam niczego), poza tym byl zazdrosny o mnie. Bardzo chciałabym naprawic z nim relacje, za kilka tygodni bede nieszkac blisko niego, chce mi sie plakac jak sobie pomysle ze zj*balismy juz przy mecie..Boje sir, ze moze juz za pozno, ze moze ta klotnia wszystko przekreslila, ze przestalo mu zalezec. Jak tto naprawic?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak naprawic kontakt i go odzyskac?

Powiedz mu prosto z mostu, że Ci zależy na tej znajomości i chciałabyś ją kontynuować, zobaczysz jak zareaguje, co powie i będziesz miała jasną sytuacje.

3

Odp: Jak naprawic kontakt i go odzyskac?

Oczywiście to zależy od tego jak bardzo kłótnia była poważna. Wydaje mi się, że nic straconego. Popieram wypowiedź poprzedniczki. Widzisz, czasami tak jest, że my kobiety, traktujemy kłótnie czy zwracanie uwagi jak mocne przytyki, które później będą zwiastwać rozstanie. Zupełnie niepotrzebnie. Spróbujcie powrócić do rozmów, oboje poczuliście się źle z tym, co się stało. Może być dziwnie, ale to tylko uczucie. Sama sytuacja nie jest dziwna.
Trzymam kciuki, daj znać jak wam idzie.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Jak naprawic kontakt i go odzyskac?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024