Czy warto probować ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Czy warto probować ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1 Ostatnio edytowany przez Milagros2014 (2014-07-23 20:02:21)

Temat: Czy warto probować ?

Mam 28 lat jestem z mężem 7 lat wychowujemy 5 letnią córeczkę w naszym małżeństwie od początku nie było dobrze mieszkaliśmy na wynajętym mieszkaniu miałam staż mąż pracował na budowie raz miał prace raz nie, mało przebywał ze mną w domu bo rzadko bywał w domu twierdził ze nie może sie przyzwyczaić do nowej roli  . Po roku czasu przeprowadziliśmy sie do moich rodziców udostępnili nam całe poddasze urządziliśmy sobie gniastko i zaszłam w ciąże myślałam ze mąż sie ucieszy ale nie był zachwycony ze będzie córka wolał by syna. Kiedy urodziła sie córka zajmowałam sie nią sama z pomocą rodziców mąż znalazł sobie hobby myślistwo i łowiectwo twierdzac ze on nie lubi takich małych dzieci. Aby zachęcić męża   zostawiłam córkę razem z mezem i jechałam do sklepu kiedy wracałam dziecko leżało w wózku i płakało pytałam męża dlaczego jej nie wezmie na rece to twierdził ze tak nauczyłam a on nie bedzie jej nosił niech sie nauczy. Bałam sie zostawiać dziecko z własnym mężem po tym jak grał na komputerze a ja poszłam do toalety mówiąc mu zeby pilnował dziecko a dziecko przeturlało sie na podłogę tak mocno płakała a mi serce ściskało jak mogłam być taka nieodpowiedzialna zeby zostawić ją z nim. Dziś córka jest dużą dziewczynką i nie ma dobrej relacji  z mężem tak jak ja bardzo mnie to boli ze jak mówie mężowi zeby sie z nią pobawił to dopiero idzie a tak to gra cały czas w gry ja chodzę na rowerek na spacery on twierdzi ze nie bedzie chodził po tej dziurze  nieraz jak grał i dziecko podeszło do niego potrafił ja odepchnąć twierdząc nie teraz. Przykre jest to ze moje serduszko mówi do taty nie patrz na mnie , idz stąd ja jej zwracam uwagę ze tak nie ładnie ale z drugiej strony sama nie wiem co mam robić proszę żeby się z nią bawił to zaraz córka biegnie z krzykiem ze tato jej zabawki zabiera a on się śmieje , ubieram ją żeby szła z nim na dwór zaraz słyszę płacz i biegnę okazuje sie ze tak mąż skoczył na trampolinie ze córka sie odbiła i nóżka ją boli, bała sie pająków to pokazywał jej  i jak zwróciłam jemu uwagę to się śmiał mówiąc a nie wiedziałam . Nie mam z mężem dobrych relacji ale nigdy nie mówiłam nic na jego temat chciałabym zeby  się  zajął córką ale on twierdzi ze ona nie chce i faktycznie nie chce isc do niego jak była w szpitalu i maż przyszedł Córkę odwedzic to tak krzyczała ze nie chce . Do moich rodziców  nie ma szacunku na mamę mówi "Ta" na ojca "Ten" i jak jemu zwracam uwagę nie widzi żadnego problemu twierdząc ze jestem wredna czepiam sie jak moja poje... siostra gdyż moja siostra nie raz zwracała jemu uwagę ze mój tato do niego mówi a on twierdzi ze nie słyszy . Mam dość ciągłych pretensji ze obiad słaby ze nie będę mu szykować kiedy chce tylko kiedy on powie , nieraz musiałam napalić w piecu bo twierdzi ze szajs piec ze trzeba by było kupić z podajnikiem żeby nie chodzić. dla świętego spokoju paliłam sama tak samo jak z koszeniem kosiłam bo twierdził ze ma wyjeb... Nie śpimy odkąd urodziła się córka bo mąż twierdzi ze córka chrapie Dziś sierdziłam ze nie chce być z kimś kto nie zawiezie mnie nawet do lekarza bo on jest nie wyspany i mogę nawet zdychać nie mogę zapomnieć mu tyle słów ciągłych pretensji  chce odejść ale on twierdzi ze się zmieni nie wiem czy on się zmieni czy jest to możliwe nie wiem czy żyć z kimś kto nie zrobi nic w domu bo zawsze narzeka tylko przychodzi z pracy i gra czy to jest sens  czy zmieni podejście do dziecka bo na dziecku najbardziej mi zależny.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy warto probować ?

Skoro Twój mąż nie ma dobrych relacji ani z Tobą, ani z Waszą córką, ani z teściami, ani z nikim z Twojej rodziny i nawet nie zamierza nic zrobić, żeby mieć te dobre relacje, to po co właściwie z nim jesteś?

3

Chciałam dziś odejść od niego ale on stwierdził , że ja komplikuje sobie życie  a on postara sie zmienić ze zależny jemu na nas i sama nie wiem czy wierzyć jemu choć wiem i czuje ze nie kocham męża i on o tym wie .Kiedy dzwoni i mówi żebym coś zrobiła to nie potrafię dla niego nic zrobić nie wiem dlaczego mam taki od pych

4

Dziewczyno, szkoda Twojego życia i Twojej córki. Widać, że mężowi na Was nie zależy, nie mydl sobie oczu, skoro nie zmienił się przez cały ten czas to już nie będzie inny. Prawdziwy kochający mąż i ojciec powinien troszczyć się o swoją rodzinę. Powinnaś spakować jego manatki i fru. Odwagi! Jesteś młoda, znajdziesz faceta, który na Ciebie zasługuje! A i będzie lepszym ojcem. Powodzenia smile

5

kochana jemu nie zalezy na nikim. i nie ważne co teraz powie, to będzie tylko mowil zeby Ciebie zatrzymać bo nie chce byc sam.
jest mu tak wygodnie, nic nie robi a ma wszystko. obiadek pod nos, posprzatane, wyprane i nie wiadomo co jeszcze.

jak dla mnie jest z niego ham i nic wiecej w życiu z takim kimś nie chcialabym spedzić ani minuty dlużej.
związek polega na wzajemnym poleganiu na sobie,a Ty robisz wszystko a on nic.

odejdz, bedziesz miala spokój a w końcu natrafisz na miłość.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Czy warto probować ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024