Witam :-)
Bardzo zalezy mi na kolezance znamy sie od 9 lat a od roku cos do niej czuje niekiedy spotykamay sie po szkole, piszemy codziennie, wysylam jej milego sms z rana i chcialbym powiedziec jej, ze mi na niej bardzo zalezy ale nie wiem czy sie nie sploszy ale chce miec wszystko jasne czy moge robic sobie nadzieje albo nie. Prosze o rady, dziekuje! ![]()
Czemu miałaby się spłoszyć? Znacie się 9 lat, od roku ze sobą piszecie... Raczej nie jesteś jej obojętny.
Więcej odwagi, dziewczyny nie gryzą.
Tylko sie boje jak jej to powiem, ze ja strace a tego nie chce!
Dziekuje! ![]()
Ale z tego co zrozumiałam, to zależy ci na niej jako na dziewczynie, nie przyjaciółce. Jesteś w niej zakochany. Jeżeli ona nie odwzajemnia tego co czujesz, to niewiele stracisz, nie będziesz tkwił w miejscu. ![]()
Tak jaki dziewczynie aktualnie jestesmy przyjaciolmi ![]()
Wlasnie nie chce tkwic w miejscu, to juz mnie przerasta a tak bede wiedzial czy sie dalej oplaci o nia starac ale raczej tak! ![]()
W takim razie życzę powodzenia!! Daj znać jak Ci poszło. ![]()
Nie dziekuje, pewnie, ze dam znac ale jak cos to dopiero w sierpniu bo wyjezdzam i pozniej CI napisze, jeszcze raz bardzo dziekuje ;*
Czemu miałaby się spłoszyć? Znacie się 9 lat, od roku ze sobą piszecie... Raczej nie jesteś jej obojętny.
![]()
Więcej odwagi, dziewczyny nie gryzą.
To chyba nas nie znasz
Gryziemy jak trzeba ![]()
daenerys7 napisał/a:Czemu miałaby się spłoszyć? Znacie się 9 lat, od roku ze sobą piszecie... Raczej nie jesteś jej obojętny.
![]()
Więcej odwagi, dziewczyny nie gryzą.To chyba nas nie znasz
Gryziemy jak trzeba
W takim razie jestem wyjątkowa i nie gryzę miłych panów. ![]()
musisz się jej teraz pokazać ze strony nie jako przyjaciel tylko jako facet przez duże F ![]()
chcesz wiedzieć czy zależy jej na tobie, trochę przystopuj tzn np kilka dni z rzędu nie wysyłaj jej smsów, powiedz, że jesteś bardzo zajety /tylko jej o tym nie uprzedzaj/
jeśli ona zacznie pisać tzn , że jej zalezy na kontakcie z tobą.
nie zachowuj się jak przyjaciel, teraz nim jestes a nie chcesz, tylko jak chłopak zainteresowany dziewczyną, ktora mu się podoba... zacznij ja podrywac i przyzwyczajać do swojego dotyku, np gdy przechodzisz przesun reke po jej plecach itp /takie delikatne gesty/.
i flirtuj z innymi dziewczynami /niezobowiazujaco/, wtedy w jej oczach bedziesz mial powodzenie i staniesz sie duzo bardziej atrakcyjny ![]()