zostawił mnie po 4 latach dla... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » zostawił mnie po 4 latach dla...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1 Ostatnio edytowany przez Alexiel (2014-06-26 19:40:04)

Temat: zostawił mnie po 4 latach dla...

Mój Ukochany po ponad 4 latach porzucił mnie dla Iranki, którą znał tydzień.
Wyjechał 21.03 na miesięczną wyprawę autostopem do Iranu,dzwonił pisał,że tęskni za mną, za moimi pocałunkami itd. Tak było do 13 kwietnia potem cisza, wtedy dotarł do miejscowości,w której ona mieszka. 19 wrócił i już wiedziałam. To w skrócie.
'Zakochał się, jest niesamowicie szczęśliwy, czuje się wolny, ona jest aniołem, jest inna, cudowna i go rozumie' - tyle się dowiedziałam. 13 mają tam znowu poleciał.
Jakbym ja go nie rozumiała, dokładnie to samo o mnie mówił.
Obiecywał,ze wróci, że kocha,, dostałam cudowny prezent w dzień swojego wyjazdu jechał specjalnie by mi go dać,wcześniejszy dzień i noc spędziliśmy na czułym pozegnaniu, nawet zostawił mi informacje dot jego finansów gdyby coś mu się stało.

W grudniu mają się pobrać w warszawskiej ambasadzie.

Nie mamy kontaktu, usunął mine nawet z głupiego fb.

21 czerwca minęły 3 miesiące odkąd ost.raz Go widziałam...życie jest podłe

Jak przestać tęsknić? Przestać myśleć o nim? Tyle wspomnień, tak mi go brakuje, wybaczylabym mu.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: zostawił mnie po 4 latach dla...

Tak, rozumiem Twoją sytuacje ale o co chcesz pytać?
Też miałem podobną sytuacje, ale zerwała ze mną pierw dziewczyna po tygodniu miała nowego. Wiesz co w takiej sytuacji zrób? Pogódź się że odszedł, bo już nie wróci. A nawet jeśli to ja bym na Twoim miejscu już nie wrócił do niego po tym co zrobił.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » zostawił mnie po 4 latach dla...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024