związek z pasierbicą brata - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » związek z pasierbicą brata

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: związek z pasierbicą brata

poznałam chłopaka ze wsi który miał zwiazek długi z pasierbicą brata 20 lat młodszą?czy jest sens zebym wchodziła w znajomosc z nim jesli przeszkadza mi ze w tak bliskiej rodzinie stało sie cos takiego .?całe zycie bedzie mieszkał na wsi i ta dziewczyna jest przeciez córka bratowej.czy ja wytrzymam takie cos?co robic?nie chce do niej wracac ale jak przyjechała z anglii to bał sie spotkania z nią.pytałam czy chce wrócic ,powiedział ze nie ma siły drugi raz w to wchodzic?pomózcie podjac decyzje.
gdyby to byla obca jakas dziewczyna to by było łatwiej ale w rodzinie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: związek z pasierbicą brata

Teoretycznie pod względem genetycznym rodzina to nie jest, więc o takim czystym kazirodztwie nie można tu mówić. Co nie zmienia faktu, że postępowanie tego mężczyzny jest raczej wątpliwe moralnie, bo jednak rodzina to rodzina - czy przybrana, czy też nie. A co na temat tego związku sądzi jego brat?

3

nie wiem ,musze zapytac
ale to mnie to jest tez troche nie do przyjecia tym bardziej ze mieszkaja pare domów dalej i bedzie całe lata miał kontakt
przeciez beda wigilie imieniny rodzinne a nie wyprowadzi nigdy sie z tamtad.mysle o swoich odczuciach.
co ja w tej sytuacji mam zrobic jesli bym weszła z nim w zwiazek ?czy nie bede sie czuła zle?

4

leila2011 napisał/a:

nie wiem ,musze zapytac
ale to mnie to jest tez troche nie do przyjecia tym bardziej ze mieszkaja pare domów dalej i bedzie całe lata miał kontakt
przeciez beda wigilie imieniny rodzinne a nie wyprowadzi nigdy sie z tamtad.mysle o swoich odczuciach.
co ja w tej sytuacji mam zrobic jesli bym weszła z nim w zwiazek ?czy nie bede sie czuła zle?

A skąd my mamy wiedzieć, czy będziesz się czuła źle?
Ty musisz sama to wiedzieć. Jeśli masz wątpliwości, to nawet nie zaczynaj.

5

Dokładnie. Jeśli już teraz miałoby Ci to przeszkadzać, to lepiej sobie odpuść.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » związek z pasierbicą brata

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024