Witam
mam pewien problem z dziewczyna. Jestesmy razem juz 2 miesiace, ja mam 21 lat a ona 19.
Na poczatku miala czas dla mnie, pisala duzo smsow dziennie , mowila czesto ze teskni, itd.
Ja oczywiscie tez do niej pisalem czesto, mowilem ze zalezy mi na niej itd.
Ale od pewnego czasu " nie moze " sie zemna spotykac bo to co chwila mam jakies plany, wypady z kolezankami, szkola itd. Ja to wszystko rozumiem ale raczej powinna od czasu do czasu spotkac sie ze mna. Wiekszosc to ja proponuje jakies spotkanie ale zazwyczaj slysze odpowiedz ze jest zmeczona, ma cos do roboty, idzie sie z przyjaciolka spotkac , ale czasami (bardzo rzadko) zaproponuje spotkanie ale i tak na 70 % nie wypali bo okazuje sie ze musi cos zrobic. Teraz tez o wiele mniej piszemy do siebie, jak ja napisze ze tesknie to ona bez odzewu ( a zawsze odpisywala ze tez teskni), jak mowie jej ze malo mi poswieca czasu to odrazu mi sie dostaje i mowi mi ze marudze i sie czepiam, a tak nie jest tylko sie martwie.
Czuje ze jest jakis problem ale moze tylko mi sie wydaje. Jak ja mam rozumiec jej zachowanie? Prosze o pomoc z gory Dziekuje !!! ![]()