Witam , jestem po raz pierwszy na stronie , pisze tu ponieważ mam problem z którym sam sobie nie poradzę . Jestem z dziewczyna od 2 miesięcy i od niedawna zaczelismy rozmawiać i pisać o seksie , od tego się zaczęło . Moja dziewczyna ma 17 lat ja 19 , nie nastawiałem sie że będzie ona dziewicą a mimo to przeżyłem szok gdy dowiedziałem się że zrobiła to ona w wieku 15 lat , nie powiedziała mi tego , o tym akurat pisaliśmy .Z tego co pisała wynikało że kochała chłopaka ale wszystko się zepsuło . Zapytała mnie mnie czy jestem prawiczkiem , odpowiedziałem że nie ale że też nie jestem jakiś doświadzony , prawda jest taka że jestem prawiczkiem , jedyne moje doświadzenie z dziewczynami to fissting . Boję się teraz strasznie jak ten pierwszy raz mam z nią przeżyć , strasznie się boję , czuję że nie będe wiedział od czego zacząć , że wyjdzie na jaw że to jest mój pierwszy raz . Chce jej powiedzieć prawdę ale na pewno nie teraz , póżniej , musi być na to gotowa , Pomocy bardzo mi na niej zależy .
Miałeś chyba peeting na myśli kolego
Fisting... Zresztą, wpisz sobie w google co to jest ![]()
ahaa tak no i widać jaki ogarnięty jestem ![]()
Powiedz jej prawdę. Ja bylam w podobnej sytuacji do Twojej, pozniej i tak sie wszystko wydało- sama o tym Powiedzialam, facet byl zachwycony i co sie okazalo również nigdy wczesniej sie nie kochał, choc mowil to co ja i Ty. Nawet jezeli dziewczyna mowi prawdę, to Ty ze swojego prawictwa (?) Nie masz sie co wstydzić, na pewno ona bedzie pod wrażeniem:) a jak jej wytłumaczyć dlaczego ściemniałeś? Prawdę- myslales, ze to jest cos w stylu 'cool' itp, na pewno zrozumie.
Ja tez bym powiedziala prawde. Wstydziles sie i tyle, ale sie przyznales
i bedzie Ci latwiej podczas tego pierwszego razu, bo takto.. roznie moze wyjsc jesli dodatkowo tak sie zestresujesz..
6 2013-02-02 00:00:38 Ostatnio edytowany przez gabryś (2013-02-02 00:04:33)
tak może to i dobry pomysł ale boję się jej reakcji , czy powiedzieć jej już teraz czy tuż ,,przed,, co pomyśli o mnie , oszukałem ją mimo że ona powiedziała mi prawdę o sobie . A w sprawie samego seksu nie wiem czy się nie zbłażnie , czy wyjdzie tak jakby ona tego chciala , myśle żeby jej było dobrze , ja się nie liczę . Paulla777 nie wiem czy bedzie zachwycona , raczej pomysli ,,frajer,,
lepiej powiedziec jej teraz, niz np tuz przed:) tak mi sie wydaje. Powiedz ze Ci wstyd, ze sklamales, i przepros
mysle ze powinno byc w porzadku, jesli to rozsadna wartosciowa dziewczyna to jeszcze doceni to,ze powiedziales prawde:) i tym bardziej sie ucieszy, ze 'tak dlugo' (jak na te czas to chyba dlugo ;P) wytrzymales ![]()
a nie możesz powiedzieć prawdy??
po prostu przyznaj się, że napisałeś to przez własną głupotę i tyle... o to raczej nie będzie miała żalu... możesz też powiedzieć, że wg Cb z moralnego punktu widzenia, nie jesteś prawiczkiem, bo jakieś igraszki tam jednak były. Jak zyje na tym świecie, tak wiem, że ludzie mają do tego różne podejście... ![]()
Gabryś jezeli jest juz dojrzalsza dziewczynka z pewnoscia tak o Tobie nie pomyśli.