Czy to już rutyna - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Czy to już rutyna

Witam mam 22 lata mój mąż tez jestesmy rok po slubie i czuje ze miedzy nami sie wypaliło. mój mąż nie chce sie kochac a jak juz go namówie to robi to jak krulik jak by chciał swoje zrobic i tyle. Coraz czesciej mysle o innych facetach. czy warto ratować tak kruchy zwiazek jesli on tylko pracuje je i spi w domu. nie jest jego czescia tylko dodatkiem.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy to już rutyna

Zanim zdecydujecie się na drastyczne cięcie w sensie: rozwód, albo raczej ZAMIAST: trzeba szczerze porozmawiać. Nie ma innego wyjścia smile

3

porozmawiaj z nim, dlaczego w tak młodym wieku nie chce się z Tobą kochać. Może jest przemęczony, może nie ma nastroju. A może po prostu chwila odetchnienia od seksu? Wiem że się fajnie gada ale my kiedyś pół roku bez seksu wytrzymaliśmy i jakiejś tragedii nie było, także gdybyś może pohamowała z tym seksem to on by też za tym zatęsknił?
chodzi mi o to byś przestała mówić mu o seksie, być go nie namawiała na seks. Trudne - ale do zrealizowania. Jak zatęskni to sam przyjdzie z błaganiem o igraszki łóżkowe. Ale oczywiście w tym czasie nie możesz go zadowalać erotycznie w żaden inny sposób.

4

zaczeło sie psuć już zaraz po slubie przed slubem szalelismy po 6 razy dziennie miał wysokie libido i umiał byc delikatny. A teraz jest szorstki nieraz czekałam zeby sam do mnie przyszedł i tego nie zrobił fakt pracuna budowie jest przemeczony ale jak miał 2 tygodnie urlopu to nawet na mnie nie spojrzał gdy przyszłam do łużka w seksownej czarnej bieliznie . obrucił sie i poszedł spać a w nocy jak spałam poszedł do komputera i ogladał fil... sex film. woli to odemnie nie rozumiem.

5

To z nim POROZMAWIAJ. To twój mąż, nie nasz.

6

Popieram poprzedniczki. Porozmawiaj ,bo inaczej nie dowiesz się o co chodzi i nie będziesz wiedziała jak postąpić w takiej sytuacji.

7

kazda rozmowa konczy sie tym ze spie na kanapie

8

Spróbuj pogadać z nim na spokojnie, nie podnoś głosu, nie oskarżaj go. Mów o tym jak Ty się czujesz. Kurcze, to strasznie przykre, że z tak krótkim stażem, macie takie problemy. Ale każdy problem jest do rozwiązania i po to jest małżeństwo. Żeby RAZEM przechodzić przez trudności.

9

Poczytaj o technikach efektywnej rozmowy. Nie używaj zwrotów oskarżających i umniejszających go. Nie "Ty mnie już nie chcesz zaspokajać", "co z Ciebie za facet!" itd, tylko "dlaczego nie chcesz mnie zaspokoić?", "kiedyś było bosko, myślę, że może być jeszcze lepiej". Porozmawiajcie szczerze o tym. On może być bardzo zmęczony pracą i nie mieć siły. Może myśli, że Cię rozczaruje. Może się coś zmieniło. Póki nie porozmawiasz to się nie dowiesz.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024