"Problem" z dziewczyną. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » "Problem" z dziewczyną.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16 ]

1 Ostatnio edytowany przez steam12 (2013-11-03 02:33:28)

Temat: "Problem" z dziewczyną.

Witam. Mam problem z dziewczyną, a zaczęło sięto jakieś 3 tygodnie temu i zaczęło się to tak.

Jakieś 3 tygodnie temu mieliśmy się spotkać ale chwile przed tym jak miałem do niej jechać napisała, że nie może, bo jedzie na dyskotekę.
I od tego się zaczęło. Po dyskotece odczułem, że nasze relacje nie są takie same i zchodzą na złą drogę. Spotkaliśmy się następnego dnia ok.
Tydzień później na weekendzie bodajże w piątek miałem się z nią spotkać lecz znowu napisała, że nie może, bo musi zostać w domu.
Nie myśląc napisałem do jej koleżanki czy nie wie co moja dziewczyna robi w piątek wieczorem i moja dziewczyna napisała jej, że musi siedzieć
w domu. Jej koleżanka powiedziała mi, że mógłbym się przejechać po jej miejscowości i tak też zrobiłem. Wziąłem kolegę i pojechałem.
Akurat gdy przejeżdżałem koło jej domu wychodziła z bramy. Trochę się z kolegą pokręciliśmy i doszliśmy do 2 rozwiązań sprawy. Albo pojechała z typami którzy
stali nieopodal jej domu albo gdzieś nam poprostu uciekła. Ogólnie z kolegą kręciliśmy się około półtorej godziny. w czwartek mieliśmy się
spotkać - nie może. W piątek - tak samo bo ponoć jest u rodziny ale z sobotą to była najlepsza bajka. O 10 rano napisała mi, że
raczej się nie spotkamy bo czeka na jej brata z jego dziewczyną i nie wiadomo o której wróci. Napisałem koło 16 i w końcu zapytałem
co robi, odpisała mi, że jest na dworze z Dinem (Koleś który powiedział jej żeby dała mu znać jak się ze mną rozstanie), Beata i Karoliną i już jej
nie odpisałem do godziny 20. O 20 wymieniliśmy parę smsów i koniec. Napisałem koło 23 i napisałem czy się spotkamy w niedzielę czyli dziś,
a ona na to, że ok ale tylko na godzinę. Kawałek naszej rozmowy:
- To spotkamy się jutro?
-Prawdopodobnie. Tylnie nie wiem ile czsu będę miała:x
-A to ile tak? i o której bo u mnie po 15/16 nikogo nie ma
-No to o 13 i tak jakoś z godzinę może dwie no zależy :x
-Mhm. Dobra.
-To ok:p
-Nie widzieć się przez tydzień i wyjść na godzinę
-Nom:p
-No na prawdę.
-Tak wyszło:x

Potem napisałem jej długiego smsa z pretensjami a Ona mi odpisała w kilku słowach.

Nie wiem co mam robić. Czy Ona ma kogoś na boku? Proszę doradźcie co mam zrobić.
Przepraszam, że może napisałem niezrozumiale ale cholernie zależy mi na tej dziewczynie i jestem zdołowany.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: "Problem" z dziewczyną.

Wiem, że to przykre, ale niestety tej dziewczynie na Tobie nie zależy zupełnie. Lepiej otrząśnij się z tego zanim wyrządzi Ci więcej przykrości. Powiem Ci jedno, gdy ja byłam zakochana to nie przeszkadzał mi deszcz, czy 5 km pieszo bo spóźniłam się na autobus. Leciałam do niego jak na skrzydłach i nic nie było mnie w stanie powstrzymać a każda godzina spedzona razem była jak minuta- czas leciał szybko a nam było ciągle mało. Znajdziesz kogoś kto obdarzy Cię prawdziwym, szczerym uczuciem a ta dziewczyna niech żałuje że Cię straciła. Powodzenia

3

Dzięki. Czekam na dalsze wypowiedzi.

4

Wygląda na to, że rywal odbił Ci dziewczynę.
Współczuję.
Co mogę doradzić : nie narzucaj się jej - sam widzisz że im bardziej się starasz tym bardziej Ona Cię olewa..

5

Dobrze więc ja napiszę o co chodzi w imieniu tej dziewczyny: koleś odczep się przyczepiłeś się jak rzep psiego ogona. Zrozumiałeś o co chodzi?

6

Tak wiem. Dziś dużo przegadałem z moim kolegą i doszedłem do wniosku, że to nie ma sensu. Dodatkowo dziś mieliśmy się spotkać
ale odwołała spotkanie z wytłumaczeniem, bo nie może, a właśnie dowiedziałem się, że jest poza domem z koleżanką.

7

Jak długo byliście razem?

8

Ogólnie 3 miesiące z kawałkiem i póki co jeszcze jesteśmy razem

9

Skoro ona po tak krótkim czasie zachowuje się tak jak się zachowuje to ja wam nie wróżę niestety miłości aż po grób.

10

Cześć . nie miła ta sytuacja co napisałeś , moją radą by było żebyś sobie po prostu dał spokój z taką dziewczyną , Ty się będziesz starał  a ona bardziej się będzie bawiła Tobą . Nie narzucaj się , daj jej czas który pokaże  czy jej zależy na Tobie czy zatęskni. Pokaż jej że takie zachowanie Cie zraniło . Oczywiście można się starać tylko pamiętaj im bardziej będziesz nachalny to będzie ją to denerwowało i nic sobie z tych twoich sms nie zrobi , tylko mówiąc "oleje to".

11 Ostatnio edytowany przez steam12 (2013-11-04 16:34:59)

Rozumiem. Jeśli ktoś ma coś jeszcze do powiedzenia to proszę.

Tutaj kawałek naszej rozmowy. Po prawej ja po lewej Ona.

http://imageshack.us/a/img833/1645/w3ul.png

Wieczorem dowiedziałem się, że wyszła z domu i piła i tyle pisaliśmy.

http://imageshack.us/a/img199/3433/0pbm.png

12

No kolego, widzę że trafiłeś na dziewczynę, podobną do mojej z charakteru i to baaaardzo. Byłą dziewczynę rzecz jasna. Też się strasznie w niej zakochałem, zależało mi na niej strasznie, pisałem o spotkania, wieczne wymówki, a to ból brzucha, a to wyjazd do cioci/babci/brata itd. Kiedy już się spotkaliśmy na prawdę było milo, rozmawialiśmy dosłownie o wszystkim itd. Ale umówić się na spotkanie to już poziom hardcore. Byliśmy razem 2 miesiące. W tym czasie spotkaliśmy się może ..... z 5 razy. Potem ona zerwała przez smsa, a ja głupi jeszcze do niej tęskniłem. Chce Cie tylko ostrzec, żebyś nie popełnił tego samego błędu co ja i zerwał z nią jak najszybciej. Współczuję Ci na prawdę, ale od takich dziewczyn trzymać się z daleka. Tymbardziej, że tylko wyłącznie i Ty starasz się z nią spotkać, ona z Tobą w ogóle. Także sam widzisz jaka to jest dziewczyna i na pewno ona nie zasługuje na Ciebie. Wiem co mówię, uwierz. Pozdrawiam

13

A weź ją olej.
Nie rozumiem czemu za Nią biegasz i śledzisz ją.
Co to za dziewczyna co nie chce spotykać się ze swoim chłopakiem?

Daj sobie spokój.

14

Właśnie z nią rozmawiam. Wszystko zapowiada się, że to koniec. Żegnam. Można zamknąć.

15

ewidentnie leje na Ciebie, znajdz lepsza

Posty [ 16 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » "Problem" z dziewczyną.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024