Witam Dziewczyny przewalam się przez różne fora internetowe - jestem osobą trans od kilku lat staram się robić wszystko aby być kobietą - czy na tym forum są osoby na tyle tolerancyjne, którym nie bedzie przeszkadzała moja obecność ? Czasami są sprawy w których chciałabym posłuchać kilku rad i w ogóle ... zapytam króciutko czy dla takich jak ja jest tu także miejsce ??????? Pozdrawiam Was ...
myślę że znajdziesz u nas swoje miejsce-to forum jest otwarte dla wszystkich którzy chcą się dzielić swoimi problemami, doświadczeniami i radościami z innymi przecież tutaj piszemy o wszystkich sferach życia;)
ja od siebie witam na forum!
dzięki dzięki
)
witaj Monisia, wiele zależy od tego jaka jesteś, a nie kim. Jesteś dla mnie pierwszą osobą trans, ale zycie wiele nas uczy. Może dzięki temu forum znajdziesz życzliwych znajomych? Bardzo Ci tego życzę i witaj w gronie! pozdr
monisia131tr witaj cieplutko
:)
Witam na forum ![]()
dzięki dziewczyny - widzę że nawet ktoś tu mieszka
)
Witaj. Licze na ciekawe wypowiedzi z twojej strony choćby z racji innego swiatopogladu lub orientacji..
Witaj w naszym gronie i życzę Ci miłego postowania,a mi osobiście nie przeszkadza to,że jesteś trans,bo nie wygląd świadczy o człowieku,ale wnętrze.Pozdrawiam cieplutko ![]()
a co chcecie wiedzieć w zwiazku z innym swiatopogladem ? ![]()
zawsze odpowiem na Wasze pytanka
Miło Cię poznać ![]()
Witaj miło!! Czuj się tu dobrze
Witaj w naszym gronie ![]()
Witaj na forum.
cześć ![]()
Ja znam jeszcze jedną osobę trans- jest bardzo młoda ma chyba 15 czy 14 lat ale to odwrotny przypadek, bo ona dąży żeby być chłopakiem i gdybym o tym nie wiedziała, to bym w ogóle się nie domyśliła. Chciałabym wiedzieć od jakiego czasu dążysz do przemiany i co Cię natchnęło by do niej dążyć?
Musisz być osobą wrażliwą.
Witamy na forum.
Ja również witam w naszej netowej społeczności-nie sądzę żeby osobom chcącym pogadać przeszkadzało to kim jesteś-zawsze najważniejsze jest to jakim się jest człowiekiem i jakimi zasadami człowiek się w życiu kieruje a nie kim jest.Jeśli możesz coś dobrego wnieść swoją obecnością tu do nas to witam cię!!!!!!
hej ![]()
Witaj Monisiu
Ja znam też osobę trans, która urodziła się dziewczyną, ale zawsze pragnęła być mężczyzną. I dzisiaj już nim jest! I nawet ma żonę. Zatem pozostaje wierzyć, że marzenia, wewnętrzne pragnienia się spełniają. ![]()
Witam Dziewczyny przewalam się przez różne fora internetowe - jestem osobą trans od kilku lat staram się robić wszystko aby być kobietą - czy na tym forum są osoby na tyle tolerancyjne, którym nie bedzie przeszkadzała moja obecność ? Czasami są sprawy w których chciałabym posłuchać kilku rad i w ogóle ... zapytam króciutko czy dla takich jak ja jest tu także miejsce ??????? Pozdrawiam Was ...
Oczywiscie,że tak.Witaj Ciepło.