Kochane netkobietki czy słyszałyście że my kobiety spedzamy łącznie ponad rok w naszym życiu nad staniem przed szafą i dobieraniem stroju w który chcemy się ubrać??
to dopiero naukowcy no ....
ciekawe jak do tego doszli ![]()
prawdą jest że dużo czasu na to idzie ale kto by pomyślał że to ponad rok z życia ? nie chodzi tu o malowanie, stojenie się a samo dobieranie ciuszków i dodatków do nich
a jak to jest z wami dziewczyny? macie taki problem że rano poświęcacie mnóstwo czasu na wybieranie ubrania? ja mam dosc duzo ciuchów i czesto nie wiem co ubrac az w koncu wybieram to co ostatnio sobie kupiłam albo top który lubie najbardziej by nie marnowac juz wiecej czasu...... z cala reszta dodatkow i z butami mam podobnie...
wczoraj robiłam porządek garderoby.. i mimo ugietych półek nadal stwierdzam ze nie mam tego, tamtego...
to juz nieładne, w tym nie wyglądam za fajnie.... heheh to chyba problem większości kobiet prawda?:>
porozmawiajmy o tym...przecież kazda z nas to lubi.....pomówmy o naszych garderobach? co lubicie najbardziej nosić? jakie są wasze ulubione ciuszki buty?? zbieracie torebki paski buty chusty..... ?