Czy on coś do mnie czuje? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIERWSZA MIŁOŚĆ I RANDKI » Czy on coś do mnie czuje?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Czy on coś do mnie czuje?

2 lata temu poznałam pana X, chodzimy do jednej szkoły i mieszkamy w tym samym internacie. Bardzo zbliżyliśmy się do siebie, gdy miałam chłopaka. X zawsze wypytywał o to, co się w moim "związku" dzieje. Kiedy rozstałam się z tamtym chłopakiem, X cały czas był przy mnie, prawie codziennie szczerze rozmawialiśmy. Zaczęłam wtedy obserwować zmianę w jego zachowaniu: widząc, że siedzę sama np. w internatowej stołówce, podchodzi do mnie i zaczyna rozmowę, przychodzi do mojego pokoju jedynie pod nieobecność mojej współlokatorki. Kiedy pewnego razu siedzieliśmy u mnie w pokoju, wziął czerwoną kartkę, która leżała na moim biurku, wyciął z niej serce i dał mi je. Była nawet taka sytuacja, że kiedy siedziałam na biurku i zaczęliśmy się droczyć, on położył mnie na biurku i nachylił się nade mną tak, jakby chciał mnie pocałować (czego oczywiście nie zrobił). Jego kolega powiedział mi, że X rozmawia ze mną częściej niż z kimkolwiek z klasy (X i ja jesteśmy w różnych klasach). Czasem mnie komplementuje, czego nie robi w stosunku do innych dziewczyn. Jest zazdrosny o moich kolegów, powiedział mi to wprost. Kiedy jesteśmy w towarzystwie znajomych, którzy mówią wtedy, że X wyraźnie coś do mnie czuje, on nie zaprzecza. Jednak gdy rozmawiamy, on czasem mówi, że nie potrzebuje dziewczyny, że bycie singlem mu odpowiada.
Czy myślicie, że on coś do mnie czuje? W jaki, delikatny, sposób nakłonić go, żeby powiedział mi prawdę? Z góry dziękuję za odpowiedź.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Catwoman (2013-08-06 13:34:11)

Odp: Czy on coś do mnie czuje?

A po co masz go nakłaniać do MÓWIENIA? Odbierasz jego "zaloty" bardzo biernie- z tego co opisujesz. Jeśli Ci się podoba i jeśli mu na nie odpowiedsz, to będziesz miała pewność;)

3

Odp: Czy on coś do mnie czuje?

Eh...
To zrób mały "teścik" (ogólnie nie przepadam za takimi rozwiązaniami, ale może tutaj coś pomoże)
Jak będziecie sami, sprowadź rozmowę na jakiś "smutny" temat i nieoczekiwanie się do niego przytul. Jego reakcja na to najwięcej Ci powie!

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIERWSZA MIŁOŚĆ I RANDKI » Czy on coś do mnie czuje?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024