Jestem ze swoim chłopakiem już 1rok i 7 miesięcy uprawiamy seks od roku i ani razu nie przeżyłam orgazmu ![]()
Gdy z chłopakiem się pieścimy i robi mi dobrze palcami to po jakimś czasie zaczynam czuć dziwne uczucie w brzuchu tak jak by mi się po prostu chciało siku a już jak przestaje to po chwili muszę iść siku . A jak współżyjemy i ja jestem na nim i się ruszam to również w pewnym momencie czuje tak dziwnie że zwalniam ruchy i nie mam w ogóle siły odcina mnie na chwile i po chwili już nic mi się nie chce .
Nie które kobiety orgazmu uczą się całe życie. To sprawa indywidualna każdej z płci pięknej. Nie martw się
. Mnie samej ta "nauka" zajęła 8 lat ale było warto tyle czasu się męczyć
. Twój chłopak powinien wypróbować różnych taktyk by sprawić tobie rozkosz, a ty jak on cię pieści to swoje myśli skup tylko na tym...może to coś pomoże
Niektore kobiety bardzo dlugo ucza sie przechodzic orgazm a i chlopak musi miec czas i checi nauczyc sie Twojego ciala i tego co najbardziej Cie pobudza i w jakim tempie.
Może spróbuj sama?
W końcu według tego, co twierdzą seksuologowie 3/4 kobiet przeżywa pierwszy orgazm podczas masturbacji. A tak, skoro nie wiesz którędy droga, to jesteś skazana na czekanie aż chłopak przypadkiem wpadnie na właściwa metodę ![]()