Jak postąpić dalej - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak postąpić dalej

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Jak postąpić dalej

Do dziś żałuję niektórych rzeczy które zrobiłam bo zawsze gdy na mojej drodze pojawiał się meżczyzna ktoremu zależało na mnie ja uciekałam przed nim może to glupio brzmi ale tak było.Nigdy nie wierzyłam w to że może mnei ktoś pokochać nie wierzyłam w swoje szczęście a gdy odchodzili to dopiero wtedy oczy mi sie otwierały wiedziałam że robię żle ale aby to naprawić było już za poźno.Sześć lat temu poznalam dzięki mojemu bratu chłopaka a raczej dojrzałego mężczyznę dużo starszego ode mnie odzwiedzał nas często w domu dowiedziałam sie pewnego razu że mu sie bardzo podobam ale chyba czuł że z mojej strony nie ma zainteresowania i sie nie mylił ale głównym powodem bylo to że miałam go za faceta który poszedłby za każdą panną.Był miły,dowcipny,spokojny ale no własnie było to ALE...Pozniej ja wyjechałam i Nasz kontakt sie urwała na kilka lat.Cztery miesiące temu doszo do tego że spotkaliśmy się długo rozmawialiśmy zupełnie inaczej zaczełam na niego patrzeć sama nie wiem dlaczego poczulam wyrzuty sumienia a wewnętzrny głos mi mówił że to jest ktos z kim chce spedzać przy kim czuję sie dobrze i że to ktos kto mnie nie skrzywdzi-dziwne to wszystko ale tak czuję.Zaprosił mnie na kawę,zgodziłam się jednak spedizlismy miło wieczór i chciałabym aby wiecej takich spotkań było jednak nie chcę mu sie zbytnio narzucać bo kiedyś wiadomo jak było a teraz że nagle taka odmiana i że chcę nie wiem co mam dalej robić jak postąpić ale wiem na pewno że chcę się z nim jeszcze spotkać ale nie mam nawet odwagi napisac sms.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak postąpić dalej

Wpadasz z jednego związku w drugi - może warto trochę pobyć samej ze sobą, wyciszyć się .. hm?
Po ile macie lat? Piszesz jakby was dzieliło co najmniej 20 lat różnicy..

3

alfaalfa napisał/a:

Wpadasz z jednego związku w drugi - może warto trochę pobyć samej ze sobą, wyciszyć się .. hm?
Po ile macie lat? Piszesz jakby was dzieliło co najmniej 20 lat różnicy..

Nie wpadam z jednego związku w drugi bo o jakich związkach mowa?zbyt szybko uciekałam żeby była mowa o jakimkolwiek związku sama jestem od ponad 2 lat więc już dość sie wyciszyłam nie w głowie mi żadne przygody bo o takich nigdy mowy nie było i nie będzie a i na pewne sprawy patrzy sie z czasem zupełnie inaczej niż te kilkanascie lat wczesniej

4

malwina525 napisał/a:

Do dziś żałuję niektórych rzeczy które zrobiłam bo zawsze gdy na mojej drodze pojawiał się meżczyzna ktoremu zależało na mnie ja uciekałam przed nim może to glupio brzmi ale tak było.Nigdy nie wierzyłam w to że może mnei ktoś pokochać nie wierzyłam w swoje szczęście a gdy odchodzili to dopiero wtedy oczy mi sie otwierały wiedziałam że robię żle ale aby to naprawić było już za poźno.

Wybacz napisałaś to w taki sposób, że pomyślałam, że było ich w Twoim życiu wielu.

5

Hmmm... wydaje mi się, że powinnaś dać szansę sobie i jemu.  Daj mu jakiś znak ;-) zaproś go na spacer albo do kina ;-) przecież to nie jest nic zobowiązującego, możesz zyskać świetnego przyjaciela, a może nawet kogoś więcej.

6

albo jeśli nie masz wiesz gdzie mieszka, to napisz do niego któregoś dnia (jak już wiesz ze jest w domu) ze jestes blisko i może ma ochote zejść na kawkę albo na spacerek.
albo możesz napisać nawewt zwyczajnego niezobowiązującego sms-a w stylu- jak mu mija dzień czy coś takiego. może z rozmowy wyniknie jakies spotkanie smile

7

Normalnie napisz/powiedz co myślisz. Nic nie kombinuj, bądź szczera i rób co chcesz bez certolenia. On wyjaśni Ci jak sytuacja wygląda, a takim zachowaniem zrobisz na nim wrażenie (dobre). Możesz tylko stracić na domysłach i próbach nawiązania relacji udajac, że wcale tego nie robisz. To chyba nie jest głupi koleś, więc nawiaż komunikację, przecież o to chodzi. Nie uda się - trudno.

Jak sie będziesz zachowywać jak spłoszona panienka, pomyśli żeś dziecko.

8

Uważam, że powinnaś dać mu dyskretny znak, że jesteś zainteresowana. Taki bodziec, na który odpowie albo go zignoruje. Może poproś brata, żeby spotkał się z nim u Was, będziesz miała okazję go spotkać (pod pretekstem) i pokazać zainteresowanie jego osobą. Działaj!

9

no i głowa do góry! big_smile nie ma sensu przeżywać każdy swój ruch. Jest jak jest i będzie to co ma być. A będzie dobrze big_smile

10

Tez go gdzieś zaproś. To nie te czasy, że czekało się na pierwszy krok faceta big_smile, działaj smile

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak postąpić dalej

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024