Pisze do wasz bo naprawde nie wiem co mam robic. Jestem z.chlopakiem 3 lata. Po pol roku juz zamieszkalismu.razem. Fakt rodzice pozyczyli nam ok 3 tysiace. Zaczelismy splacac, ale nam.dlug umorzyli. Nie.dawno.moj tata poszedl siedziec do wiezienia.za jazde po pijaku. Stracil.prace. Mama zostala sama Z dlugami. Bez przemuslen poszlam mieszkac do mamu wraz z xchlopakiem. Umowa byla taka ze my placimu.rachunki i dajemu pienoadze na zycie. Ale dlugow nie placimy. Mama poszla do szpitala. Jak wyszla zaczela zadac.coraz wiecej pieniedzy i zaczely sie klotnie. W koncu nie wytrzymalismy i sie wyprowadzilismy. A jeszcze wspomne ze rok temu jak bylo wsio w porzadu moj chlopak wzial kredyt dla rodzicow. By ci mogli kupic dzialke. A mama miesiac temu w podziece za to co robimy wziela kredyt i splacila mojego chlopaka. Teraz wyszly takie jaka.ze siostra ma pretensje do mnie ze ja i chlopak okradlismy mame jak byla w szpitalu. A nie.wzielismu ani.zlotowki.z.jej poeniedzy i karty bankowej. Siostra twirdzi ze wykorzystalam mame ze wziela.kredyt i ja okradlam. Na drugi dzien wzielam sama kredyt i oddalam jej pieniadze ktore wziela. Teraz chce sprzedac dzialke (bo umowa byla taka- ze dzialka jest na mnie. Ale rodzice glownie z niej korzystaja.) jak mowie jej ze chce sprzedac.to. Robi mi sceny ze popelni samobojstwo. Siostra jeszcze grozi ze poda mnie i chlopaka do sadu bo okradalosmu mame i pojde siedziec. Chcialam dobrze a wyszlam na zlozdziejke. Wiem ze rodInu juz nie mam. Jestem bardzo slaba psychicznie. Mieszkam u mamy chlopaka. Bo boi sie ze.cos sobie zrobie. Wogole nie chce bym.wracala do rodziny bo mnie wykoncza psuchocznoe. I ja powoem ze tu racja. Wykoncza mnie. Tym bardziej siostra ktora.wogole.mamoe.teraz nie daje ani grosza. Bo ma rodzine. A jak twirdzi ja musze pomagac bo nie mam rodzinu i nigdy z moim charakterem.jej nie zaloze. A sama.mam prawie.30 lat. Powoedzcie co mam robic. Wybrac chlopaka czy wrocic i.zniszczyc sobie zycie.
Zakładanym wątkom staramy się nadawać tytuły wskazujące na problem. Mod. Vinnga