Julkaa1993 napisał/a:A skoro facet czulby sie ponizony jakby mu tam cos wsadzic i jak gej to moze sie domyslec ze tak samo ponizona ma prawo czuc sie kobieta. Facetowi takie cos to bron boze , a dziewczynie to do kazdej dziury mozna? Bo dziewczyny do tego sa ,tak?
Tak
.
Jakoś tak nas natura stworzyła, że mężczyzna czuje największą przyjemność wkładając w przyjemnie ciasne wnętrze swoją męskość, a kobieta czując w swoim wnętrzu tę twardą męskość.
Unerwienie i wrażliwość okolic odbytu jest taka sama u mężczyzny i kobiety. Różnica polega na tym, że kobieta przyzwyczajona jest do odczuwania w tej okolicy penetracji, a mężczyzna nie. To z tego powodu moje panie nawet nie zdawały sobie sprawy z dogłębnego masowania tej dziurki. Mózg odbiera sygnały z danej okolicy, a nie z poszczególnego receptora (nerwu).
Dlatego seks analny jest dla kobiety bardzo zbliżony do seksu klasycznego, a dla mężczyzny jest czymś zupełnie nowym i dziwnym.
Julkaa1993 napisał/a:W moim celu nie bylo odrazanie wszystkich facetow.
Ale Ci się udało
.
Julkaa1993 napisał/a:I nie wiem dlaczego nonstop sie mnie o to czepiacie ze robie ze wszystkich facetow tyranow i zwyrodnialcow.
Pewnie z powodu napisanych przez Ciebie słów
.
Julkaa1993 napisał/a:Napisalam tutaj o wyszukanych przypadkach ktore istnieja czy wam sie to podoba czy nie ! Nie mozecie mnie oskarzac ze wszystkich mierze jedna miara.
Masz rację
, to nie Ty ale krasnoludki napisały: Uwazam ze faceci to swinie i uzylabym innych slow.
Zrozumieliśmy, (po Twoich kolejnych postach), że chodzi Ci o dyskusję o patologi zmuszania kobiet do pewnych zachowań, poniżania ich i deprecjonowania. Jednak nijak ma się to do tytułu tego wątku.
Julkaa1993 napisał/a:Napisalam konkretnie o tym zjawisku.. nie chcialam przy okazji obrazac normalnych facetow ,jesli czujecie sie tym urazeni to przepraszam.
Przeprosiny przyjęte
. Gdybyśmy poważnie myśleli, że nas obrażasz, to nie odpisywalibyśmy w tym wątku.
Julkaa1993 napisał/a:Ale nie potrzebnie mi piszecie ze wasze partnerki lubia sex analny ,nic ich nie boli i maja orgazm. Bo nie tego tyczy sie ten temat.
Może jestem bardzo tępy, ale tytuł wątku brzmi: sex analny, temat ktory mnie wnerwia, więc dyskusja o wrażeniach i doświadczeniach w tej dziedzinie jest jak najbardziej na miejscu.
Julkaa1993 napisał/a:Bo wiekszosc kobiet mimo wszystko tego nie lubi ,a z tego co ja slyszalam boli i tak czy z zelem czy bez. Mas/ kobiet robia to tylko po to aby zaspokoic partnera. Nawet jesli z wlasnej woli.
Nie mogę Ci zaproponować, że właściwym zachowaniem przekonam Cię do czerpania przyjemności z seksu analnego. Takie rzeczy robię tylko z kobietą, którą darzę głębokim uczuciem i sam pomysł, że miałbym zrobić to zupełnie obcej osobie jest dla mnie obrzydliwy. Zapewniam Cię jednak, że jest całkiem sporo kobiet czerpiących przyjemność z tego rodzaju "ekstrawagancji"
. Kilkakrotnie czułem się zmuszony przez kobietę do seksu analnego, więc nie wmawiaj mi, że ona robiła to dla mnie. I nie były to jakieś "przechodzone k..wy", ale bardzo porządne dziewczyny, mające w swoim życiu tylko kilku partnerów.
Julkaa1993 napisał/a:Nie rozumiem tak naprawde po co ten rodzaj sexu istnieje (oprucz geji) ,gdyby nie istnial nie bylo by tylu problemow.
Masz znowu rację
. Gdyby nie było noży, nie byłoby też nożowników
. To, że czegoś nie rozumiesz nie oznacza, że jest to złe i niepotrzebne. Założę się, że nie rozumiesz tez działania Wielkiego Zderzacza Hadronów, ale zapewniam Cię, że jego istnienie ma bardzo pożyteczny cel
.
Julkaa1993 napisał/a:Nie piszcie mi o swoich odlotach podczas penetracji odbytu i przyjemnosci bo nie o tym jest ten temat.
Faktycznie
: temat: sex analny, absolutnie nie dotyczy penetracji odbytu oraz przyjemności i odlotów z nią związanych
.
Jakiekolwiek zmuszanie kobiety do zachowań wbrew niej samej jest złe. Wszyscy piszący w tym wątku, zgadzają się z tym.
Ale poza jednym panem i Tobą, cała reszta nie widzi związku między seksem analnym, a zmuszaniem kobiety do cierpienia.
Może zmień tytuł wątku?