Mój eks mnie potrzebuje. Jak się zachować? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Mój eks mnie potrzebuje. Jak się zachować?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1

Temat: Mój eks mnie potrzebuje. Jak się zachować?

Witam. 7 miesięcy temu rozstałam się z chłopakiem (zerwałam zaręczyny) którego bardzo kocham.. Ale niestety zrozumiałam po czasie. Głównym powodem rozstania było to, że w każdej wolnej chwili były wypady do kolegów i nadużywanie alkoholu, po czym potrafił mnie nawet uderzyć, dlatego musiałam z tym skończyć.. Od rozstania bez przerwy utrzymywaliśmy kontakt ze sobą. Dwa tygodnie temu powiedział mi, że mnie bardzo kocha, ale nie chce wracać:( to akurat zrozumiałam. Tydzień temu dowiedziałam się, że ma dziewczynę, która nie daje mi spokoju (bez przerwy mi ubliża) wszyscy się odwrócili ode mnie i przeszli na jego stronę. Dla mnie to głupota, bo chciałam rozstać się w zgodzie jak dorośli ludzie. Oczywiście nie chciałam dzielić znajomych, bo z pewnością sami by się podzielili. Przysięgam, że nigdy na niego złego słowa nie powiedziałam,  bo on jest całym moim życiem. Dzisiaj jak gdyby nigdy nic napisał co słychać. Nie odpisałam mu, choć bardzo chciałam, ale coś mnie blokowało, żeby nie pisać. On pisze jak niema znajomych obok i potrzebuje rozmowy. Zostałam sama:( co mam robić?:(

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mój eks mnie potrzebuje. Jak się zachować?

Zmień swoją rolę względem niego: chyba nic nie stoi na przeszkodzie, byś została jego koleżanką. Po prostu koleżanką, z którą można wyskoczyć na kawę od czasu do czasu (!!) i pogadać.

3

Catwoman napisał/a:

Zmień swoją rolę względem niego: chyba nic nie stoi na przeszkodzie, byś została jego koleżanką. Po prostu koleżanką, z którą można wyskoczyć na kawę od czasu do czasu (!!) i pogadać.

Po co? By słuchać ubliżeń ze strony jego teraźniejszej dziewczyny?

4

Ale to nie jego dziewczyna chce się z nią spotykać, tylko chłopak.

5

Ja już nawet niechcę być jego znajomą, bo chcę żeby był szczęśliwy ze swoją obecną partnerką.. Fakt, że bardzo cierpię, ale wytrzymam. Najważniejsze, aby to on był szczęśliwy. Tylko dlaczego jego dziewczyna mi ubliża skoro nie pisze do niego i nie dzwonię? Odsunęłam się od niego jak tylko dowiedziałam się, że jest z kimś..

6

Pewnie nie opowiadał o Tobie w superlatywach.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Mój eks mnie potrzebuje. Jak się zachować?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024