BabaOsiadła napisał/a:Posiada któraś z Pań taką szafę? Nigdy nie miałam czegoś takiego i zastanawiam się:
-czy są stabilne po obwieszeniu toną ciuchów?
-jak toto się czyści? Odkurzaczem wciągnę całą szafę
, mokrą szmatką wetrę kurz jeszcze głębiej... Zdejmuje się ten cały "pokrowiec" i pierze?
Ja posiadam, nawet kilka i muszę powiedzieć że zależy to od jakości i ceny, z tego co zauważyłam. U mnie w szafie jest taka ala półeczka i pręcik na wieszaki, i półeczka w każdej oblewa egzamin bo pod kilkoma rzeczami najzwyczajniej w świecie się ugina a pręcik jest oke, pod warunkiem że nie mamy tam dużo rzeczy a tym bardziej ciężkich, jeśli kilkanaście t-shirt-ów to jest w porządku..
Co do czyszczenia to u mnie nie da się zdejmować tego by prać bo materiał przyszyty jest do rurek, ewentualnie odpruć i po praniu przyszyć ale jak dla mnie strata czasu.. odkurzaczem próbowałam i niby coś ale jednak nie to samo, na mokro szmatką próbowałam ale jakoś efektów nie widać..
Szafy mam w kolorze granat, czerwień i fiolet i jakoś nie są bardzo brudne ale pewnie to kwestia miesięcy.. jednak teraz wiem że nie ma jak to tradycyjna, drewniana bądź innego materiału szafa 
PS. Mam także szafkę na buty taką tekstylną i akurat się sprawdza idealnie, nie zajmuje duże miejsca można poukładać buty i zamknąć i nie widać i w razie czego "nie czuć" że tak są
szafkę z czystym sumieniem mogę polecić