Witam drogie panie ..forumowiczki:) ..dojrzała kobieta z emocjonalnym bagażem jak wiele tutaj osób .. Zajrze czasem wy zżalić sie bo sporo noszew sobie .. pozdrawiam ..do znów:)
Witaj ![]()
Witam nocą ..wtedy najczesciej prowadzi sie rozmowy ..z samym sobą ..Niby świat pełen osob i choć blisko też są ..to człowiek czasem bedąc sam ..widzi ...jak jest samotny .. Czuje ..jakby mnie ktos tłamsił ..zrzeral od środka .. ten rok jakis [rzeklety choc niby wsio ok.nieumiem sie podogadaywac z innymi ..za mama 3m.ciszy ..siostra tez pisze jak napiszę ..zreszta ich problemy to ich sorawa..czasem wole nie wiedziec nic by dobrze spac .. jedna radosci to corki ..choc one juz maja swe światy ..kocham je nad zycie i drze o kazda niesprawiedlowsc ich tyczaca ..no i Aśla ma cudna Cavalierka i prztylas serca .. z Piotrem coraz trudniej mi sie dogadac ..sciana lodu myśli i poglady pesymisty ....on odpoczywa w domu na emeryturce a ja etat w sklepie z wyzyskiem ..eh .. choć kocham ten kraj ..równiez nienawidze .. hyboce mi moj świat ..zawsze zyczliwa teraz chyba zmeczona zyciem ..nie umiem rozmawiac i nie m,a z kim ..i niechce sie otworzyc przed nikim ..bo normalnie nieuFAM ..potrzebuje pomocy ..choc tu ..