Czy warto być w tym związku? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Czy warto być w tym związku?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Czy warto być w tym związku?

Witam, otóż chciałam poradzić sie kobiet tutaj co do mojego związku. Jestem z moim nazwijmy go X półtora roku z przerwami ( było ich mniej wiecej 5). Mamy po 20 lat. Od samego początku miałam co do niego wątpliwości, bo otaczał sie koleżankami i miał przyjaciółki ponadto był z dziewczyną której nie kochał, żeby dać jej szanse, a gdy poznał mnie urwał z nią kontakt. Ale stało sie i sie zakochałam.
Denerwował mnie tym ze był przemiły do wszystkich dziewczyn ( trzymał za ręke gdy były na wpół żywe z powodu ilości alkoholu, pisał ze są mądre i piękne- potem mowil ze robił to dla żartów). Wiele było akcji przez co zaruszał moją cierpliwość, zaufanie i samoocene i przez to zaczęłam szukać jej u innych facetów ( tylko pisałam i zazwyczaj wtedy gdy sie pokłócilismy). Sprawa wyszła na jaw, z racji tego ze robił kiedyś podobnie z racji "robienia sobie jaj" jakoś to przebrnęliśmy. Niedawno wyrwał sie na miasto z kolegą, ufałam mu wiec nawet o tym nie myślałam, rano dowiedziałam ze ze namawiał swojego kumpla na pójście do klubu, a gdy ten nie chciał poszedł sam, podobno wszedł tam tylko dlatego ze był darmowy drink, wypił i wyszedł do tego był juz pijany, obraziłam sie a on zaczął wyzywać mnie od poje***, głupich i ze bedzie mu dobrze jak sie nareście odemnie uwolni bo mnie nie cierpi. Nie odzywa sie teraz, nie wiem co robić. Gdy sie spotykamy jest cudownie, czuje ze mnie kocha...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy warto być w tym związku?

bestfastzombie, a możesz powiedzieć co konkretnie jest w obecnej chwili problemem i odpowiedzieć na poniższe pytania?
Ufacie sobie wzajemnie? Wspieracie się? Okazujecie sobie uczucia? Wykazujecie wobec siebie zrozumienie?
Wyrwał się? Czyli nie macie na co dzień prywatnego życia, ciągle razem? Dlaczego tak się obraziłaś, z powodu wejścia do klubu?

3

Odp: Czy warto być w tym związku?

Może nie zdajesz sobie sprawy z tego, jak bardzo go kontrolujesz? Być może przyzwyczaiłaś się do tego, że większość czasu spędzacie razem, a jemu brakuje imprez i wieczornych wypadów na miasto? Myślę, że obawiasz się tych dziewczyn, z którymi on spędza tam czas (ja się temu nie dziwię, bo też bym była zazdrosna- ale on tego nie rozumie, no i w końcu nie zabronisz mu mieć koleżanek). Może na razie spróbuj mu dać więcej swobody i zobacz, jak się będzie zachowywał?
Z tego co napisałaś wcześniej, wynika, że to imprezowicz i typ, który lubi otaczać się dziewczynami. To już zależy od Ciebie, ale ja, z moim charakterem, w życiu bym z kimś takim nie wytrzymała.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Czy warto być w tym związku?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024